rejestr – łaty
Witam!
Mam pytanko – gdzie i jak w rejestrze znaleść zainstalowane w sytemie łaty?
(ktos ma moze zestaw opisanych nazw i przeznaczenie poszczególnych KB... ?)
Poza tym z inej beczki pytanko – czy znacie jakies programiki do badania dysków (czas
dostep, szybkość), chipsetu i parametrów karty dźwiękowej?
Z góry dziękuję, pozdrawiam i źyczę spokojnych, wesołych świąt, a w Nowym 2005 Roku
minimalnej ilości konfliktów z systemem
Adam :)
Mam pytanko – gdzie i jak w rejestrze znaleść zainstalowane w sytemie łaty?
(ktos ma moze zestaw opisanych nazw i przeznaczenie poszczególnych KB... ?)
Poza tym z inej beczki pytanko – czy znacie jakies programiki do badania dysków (czas
dostep, szybkość), chipsetu i parametrów karty dźwiękowej?
Z góry dziękuję, pozdrawiam i źyczę spokojnych, wesołych świąt, a w Nowym 2005 Roku
minimalnej ilości konfliktów z systemem
Adam :)
Odpowiedzi: 12
Przesympatyczne bydle, a jakie "cięzkie" :P
Niestety w wierszu poleceń wyśwtetla mi się co następuje:
C:Documents and SettingsGRY>
gdy dopiszę "systeminfo" wyskakuje:
BŁĄD: Taki interfejs nie jest obsługiwany.
C:Documents and Settings|GRY> _
Jakoś mi nie wychodzi :roll:
henry
C:Documents and SettingsGRY>
gdy dopiszę "systeminfo" wyskakuje:
BŁĄD: Taki interfejs nie jest obsługiwany.
C:Documents and Settings|GRY> _
Jakoś mi nie wychodzi :roll:
henry
wiersz polecenia = cmd i ew. te 3 litery w uruchom wpisz i dopiero w oknie "wiersza polecenie", które na ekranie się pojawi wpisz systeminfo.
Inna metoda otwarcia wiersza – start – wszystkie programy – akcesoria – wiersz polecenia.
Inna metoda otwarcia wiersza – start – wszystkie programy – akcesoria – wiersz polecenia.
Witam
Czytając ten temat chciałem sprawdzić jak to u mnie wyglądają poprawki do winXp.
W wierszu poleceń (uruchom)napisałem "systeminfo" i na ok 1 sek ukazuje się czarna plansza bez napisów.
Czy coś źle robię?
henry
Czytając ten temat chciałem sprawdzić jak to u mnie wyglądają poprawki do winXp.
W wierszu poleceń (uruchom)napisałem "systeminfo" i na ok 1 sek ukazuje się czarna plansza bez napisów.
Czy coś źle robię?
henry
Rebe:
Dwóch sztuk Ci brakuje :wink: – u mnie są 22 .
Na upartego to 3 ( via WU ), ale nie instalowałem ostatnich nie krytycznych :wink:
Dwóch sztuk Ci brakuje :wink: – u mnie są 22 .
Te file to jest jakieś bydle od SP2, bo istniały tuź po jego zainstalowaniu – przy SP1 nie pamiętam bym takie "bez nazwy" miał – a przed uaktualnieniem.
Moźe – poteoretyzuję – to nie jest od systemu jako takiego ale od jakich IE czy innych .
Co do historii aktualizacji na WU masz rację, ale warto na nię patrzeć czasem, bo obejmuje równięź to co było dawno temu w trawie :oops: –to nie ten film :wink:
Czyli i ciut historii mozna obejrzeć.
Te file to jest jakieś bydle od SP2, bo istniały tuź po jego zainstalowaniu – przy SP1 nie pamiętam bym takie "bez nazwy" miał – a przed uaktualnieniem.
Moźe – poteoretyzuję – to nie jest od systemu jako takiego ale od jakich IE czy innych .
Co do historii aktualizacji na WU masz rację, ale warto na nię patrzeć czasem, bo obejmuje równięź to co było dawno temu w trawie :oops: –to nie ten film :wink:
Czyli i ciut historii mozna obejrzeć.
Z tym systeminfo to teź nie tak hop siup, bo co to za poprawki [x] File 1 ?
Informuje źe są, ale nie moźe ich nazwać po imieniu.
Co do Historii Aktualizacji na WU to będą dostępne te, które za jej pomocą były instalowane a te które z M$ Download Center czy z innej lokalizacji niestety nie, tak źle i tak niedobrze.
Informuje źe są, ale nie moźe ich nazwać po imieniu.
Co do Historii Aktualizacji na WU to będą dostępne te, które za jej pomocą były instalowane a te które z M$ Download Center czy z innej lokalizacji niestety nie, tak źle i tak niedobrze.
McScr@by:
Dziwnie się za to zabierasz, ale co tam.
Łaty które instalowałeś zobaczysz w Dodaj/Usuń programy a takźe w Aida/Everest.
Jak sobie zaznaczysz pozycje ( w Dodaj/usuń ) i wybierzesz "Kliknij tutaj, aby uzyskać info o Pomocy Technicznej" a potem z okienka klikniesz na odnośnik to 'trafisz' na stronie na której jest info o tej łacie.
Nie cąłkiem i nie wszystkie. Najprościej uźyć polecenia systeminfo w wierszu polecenia – listuje komplet poprawek.
Równie odbrze mozna skorzystać z "historii aktualizacji" na stronie Windows Update, a potem tak jak McScr@by napisał.
Dziwnie się za to zabierasz, ale co tam.
Jak sobie zaznaczysz pozycje ( w Dodaj/usuń ) i wybierzesz "Kliknij tutaj, aby uzyskać info o Pomocy Technicznej" a potem z okienka klikniesz na odnośnik to 'trafisz' na stronie na której jest info o tej łacie.
eh źycie, macie konkretny link do opisów wszystkich KB na stronie microsoftu (jest taki?) ? wyszukiwanie kazdegj łatki po kolei przez modem to mordęga!
dajcie znac–dzieki
dajcie znac–dzieki
Nazwy i przeznaczenia łat wydanych przez M$ masz na stronie ich supportu
Co do drugiej czesci to np. Everest, Aida32, SiSoft Sandra, HDTach....
Moze jaki SpeedFan jaesli dysk obsluguje Smart'a
Co do drugiej czesci to np. Everest, Aida32, SiSoft Sandra, HDTach....
Moze jaki SpeedFan jaesli dysk obsluguje Smart'a
Strona 1 / 1