Reinstal systemu ?
Witam
Mam taka sprawe
Poniewaz bede zmienic plyte i procesor w kompie to mam pytanie czy p przelozeniu nowego sprzetu i zainstalowaniu sterownikow moj xp prof wstanie bezproblemowo, czy raczej zalecany jest formacik i instalacja wszystkiego od nowa.
Pozdrawiam i prosze o pomoc
Mam taka sprawe
Poniewaz bede zmienic plyte i procesor w kompie to mam pytanie czy p przelozeniu nowego sprzetu i zainstalowaniu sterownikow moj xp prof wstanie bezproblemowo, czy raczej zalecany jest formacik i instalacja wszystkiego od nowa.
Pozdrawiam i prosze o pomoc
Odpowiedzi: 6
totislaw:
Dzieki wielkie i przepraszam za kłopot
Ty nie przepraszaj. ty kursa szukanie pokończ :wink:
Proszę.
Dzieki wielkie i przepraszam za kłopot
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=23982 – źeby nie było, źe nie bło i nie wiem o czym piszę.
Bardzo przepraszam ale szukałem, jeśli nie dokładnie to bardzo przepraszam. Jeśli szanowny Rebe mógłby podrzucić linka byłbym bardzo wdzięczny.
Rozwaźania na ten temat są w archiwum – warta uwagi jest sugestia , którą dla tekiej sytuacji przedstawił Seeker.
Nie źebym był specjalnie leniwy, ale skoro juź o tym pisano to moze,totislaw, sam się juź pofatygujesz i poczytasz.
Nie źebym był specjalnie leniwy, ale skoro juź o tym pisano to moze,totislaw, sam się juź pofatygujesz i poczytasz.
Ja osobiście zrobiłbym to od nowa.
Strona 1 / 1