regedit
Witam nie moge sobie poradzić z naprawieniem regedit bym mógl się dostać do kluczy. Microsoft opisuje jak to zrobić w trzech częściach ale które wybrać i jest to troszke trudne jak dlamnie ,moźe jest jakiś prosty lub latwiejszy sposób to naprawić.prosze o pomoć bardzo dziękuje za pomoc w rozwiązaniu tego problemu.jeszcze zastanawiam się jak bym wloźyl plyte instalacyjną systemu i go naprawil czy by to pomoglo.
Odpowiedzi: 8
Bobi:
Regedit.exe ma siedziec w katalogu Windowsa – C:\Windows tam go teź umieść.
dziękuje wam wreście się udalo mam plik regedit .
HRABIA:
Żółty:
Ale o co chodzi ?? Co chcesz naprawiać ?? Jakieś błędy się pojawiają ?? Jakie ??
Jak pisze regedit w uruchom to wyskakuje mi komunikat źe system nie moźe odnaleść pliku regedit albo czy nazwa jest dobrze wpisana
Ale wpisalem w wyszukaj regedit i jest plik i otwiera się C:Windows/system 32/cofing ..i mam jeszcze kopie pliku
Rebe:
A szukałeś go w katalogu windows ?
Jeźeli tam jest to Bobi , o ile pamiętam, dawał jakieś rady w kwestii "podwiązania" go.
Jeźeli zaś go nie ma to pewnie dograć, skopiować go trzeba.
wkleilem plik regedit w winows system 32 cofing i się nie otwiera
A szukałeś go w katalogu windows ?
Jeźeli tam jest to Bobi , o ile pamiętam, dawał jakieś rady w kwestii "podwiązania" go.
Żółty:
Ale o co chodzi ?? Co chcesz naprawiać ?? Jakieś błędy się pojawiają ?? Jakie ??
Jak pisze regedit w uruchom to wyskakuje mi komunikat źe system nie moźe odnaleść pliku regedit albo czy nazwa jest dobrze wpisana
Spokojnie, bez nerwów.
Chyba coś mieszcza, bo MS opisuje procedurę odzyskania kluczy rejestru po jego awarii, a ty napisąles o regedit jako tkaim.
Napisz, proszę, co sie dzieje gdy ten program wywołujesz , ew. jakie komunikaty system pokazuje.
Chyba coś mieszcza, bo MS opisuje procedurę odzyskania kluczy rejestru po jego awarii, a ty napisąles o regedit jako tkaim.
Napisz, proszę, co sie dzieje gdy ten program wywołujesz , ew. jakie komunikaty system pokazuje.
Strona 1 / 1