regedit

Witam nie moge sobie poradzić z naprawieniem regedit bym mógl się dostać do kluczy. Microsoft opisuje jak to zrobić w trzech częściach ale które wybrać i jest to troszke trudne jak dlamnie ,moźe jest jakiś prosty lub latwiejszy sposób to naprawić.prosze o pomoć bardzo dziękuje za pomoc w rozwiązaniu tego problemu.jeszcze zastanawiam się jak bym wloźyl plyte instalacyjną systemu i go naprawil czy by to pomoglo.

Odpowiedzi: 8

Bobi:
Regedit.exe ma siedziec w katalogu Windowsa – C:\Windows tam go teź umieść.

dziękuje wam wreście się udalo mam plik regedit .
HRABIA
Dodano
08.12.2005 16:19:49
Bobi
Dodano
08.12.2005 15:18:59
Bobi
Dodano
08.12.2005 15:18:59
HRABIA:
Żółty:
Ale o co chodzi ?? Co chcesz naprawiać ?? Jakieś błędy się pojawiają ?? Jakie ??

Jak pisze regedit w uruchom to wyskakuje mi komunikat źe system nie moźe odnaleść pliku regedit albo czy nazwa jest dobrze wpisana

Ale wpisalem w wyszukaj regedit i jest plik i otwiera się C:Windows/system 32/cofing ..i mam jeszcze kopie pliku

Rebe:
A szukałeś go w katalogu windows ?
Jeźeli tam jest to Bobi , o ile pamiętam, dawał jakieś rady w kwestii "podwiązania" go.
Jeźeli zaś go nie ma to pewnie dograć, skopiować go trzeba.

wkleilem plik regedit w winows system 32 cofing i się nie otwiera
HRABIA
Dodano
08.12.2005 14:05:43
A szukałeś go w katalogu windows ?
Jeźeli tam jest to Bobi , o ile pamiętam, dawał jakieś rady w kwestii "podwiązania" go.
Jeźeli zaś go nie ma to pewnie dograć, skopiować go trzeba.
Rebe
Dodano
08.12.2005 14:05:05
Żółty:
Ale o co chodzi ?? Co chcesz naprawiać ?? Jakieś błędy się pojawiają ?? Jakie ??

Jak pisze regedit w uruchom to wyskakuje mi komunikat źe system nie moźe odnaleść pliku regedit albo czy nazwa jest dobrze wpisana
HRABIA
Dodano
08.12.2005 13:47:31
Spokojnie, bez nerwów.
Chyba coś mieszcza, bo MS opisuje procedurę odzyskania kluczy rejestru po jego awarii, a ty napisąles o regedit jako tkaim.
Napisz, proszę, co sie dzieje gdy ten program wywołujesz , ew. jakie komunikaty system pokazuje.
Rebe
Dodano
08.12.2005 12:38:30
Żółty
Dodano
08.12.2005 12:36:53
HRABIA
Dodano:
08.12.2005 12:26:31
Komentarzy:
8
Strona 1 / 1