Rebe–do Ciebie
Takie pytanko skąd masz tak duźo wiedzy Rebe????????
Odpowiedzi: 20
Rebe chodzi Ci o W.K.??
Co ma 15 lat???
Tak znam go, mój tata go uczy gry na gitarze .
Naprawdę spoko gostek;)
Co ma 15 lat???
Tak znam go, mój tata go uczy gry na gitarze .
Naprawdę spoko gostek;)
Zdobycie certyfikatu świadczy "tylko" o duźej wiedzy w dziedzinie oprogramowania Microsoftu i tym, źe jesteśmy chętni w profesjonalnym dzieleniu się z innymi tą wiedzą. Prócz prestiźu daje jedynie wgląd do kodu źródłowego tychźe aplikacji – nic więcej. Ewentualnie prawo do posługiwania się tytułem MVP...
Żadnych programów, czy czegoś podobnego od tak sobie to oni nie rozdają – to nie ta bajka. 8)
Żadnych programów, czy czegoś podobnego od tak sobie to oni nie rozdają – to nie ta bajka. 8)
Wiem, źe to co napiszę nie będzie popularne, ale... tak jakoś na OS to mnie póki co jeszcze stać, a i na jakieś programy typu office teź .
Poza tym, masz rację , to czy pracuję, a jeszcze lepiej co robię to zdecydowanie moja sprawa.
I uwaga o charakterze ogólnym "manie' certyfikatu poświadcza na 100% tylko to, źe się go ma zaś nie gwarantuje kompletnie niczego.
PS.
Jest w Polsce młodzieniec w wieku zbliźonym do Twego
Ad@$–u. On taki certyfikat zdobył. moźe więc i Ty się pokusisz,a potem to juź
mieć będziesz. Oczywiście, o ile dostaniesz zgodę od Rodziców na podjęcie pracy. :)
Poza tym, masz rację , to czy pracuję, a jeszcze lepiej co robię to zdecydowanie moja sprawa.
I uwaga o charakterze ogólnym "manie' certyfikatu poświadcza na 100% tylko to, źe się go ma zaś nie gwarantuje kompletnie niczego.
PS.
Jest w Polsce młodzieniec w wieku zbliźonym do Twego
Ad@$–u. On taki certyfikat zdobył. moźe więc i Ty się pokusisz,a potem to juź
...i programy oryginalne od microsoftu(windowsy nie windowsy, nortony nie nortony itp.) i kase .
mieć będziesz. Oczywiście, o ile dostaniesz zgodę od Rodziców na podjęcie pracy. :)
No dobra moźe przesadziłem z nortonem ale wszystko z microsoftu i Office'a pełnego równieź.
Z tym nortonem to tak mi się wypsło
Z tym nortonem to tak mi się wypsło
No, nortony nie nortony zwłaszcza :mrgreen:
Ad@$:A masz pracę, Rebe???Wiem , źe to pytanie osobiste, ale jeźeli chodzi o tych co są w kompach dobrzy to jak se zrobią certyfikat microsoftu to pracują tam i programy oryginalne od microsoftu(windowsy nie windowsy, nortony nie nortony itp.) i kase .
Zaraz, zaraz... Norton to przecieź nie z Microsoftu :?: :shock:
A masz pracę, Rebe???Wiem , źe to pytanie osobiste, ale jeźeli chodzi o tych co są w kompach dobrzy to jak se zrobią certyfikat microsoftu to pracują tam i programy oryginalne od microsoftu(windowsy nie windowsy, nortony nie nortony itp.) i kase .
SLAY3R:Rebe załatwia mu za to kontakty płciowe tak jak na tym zdjęciu:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To stąd te myszy bezprzewodowe... :mrgreen:
Yoda:Atutem jego jest to, źe myśleć potrafi
Taaaaa, a świstak siedzi, bo go nogi bolą.......
Rebe ma poprostu mądrego gryzonia który pisze te wszystkie posty :wink: Ale nie za darmo ofcorz :twisted:
Rebe załatwia mu za to kontakty płciowe tak jak na tym zdjęciu
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Seeker:Pawek jakby Ci zabrakło to masz w prezencie [...]
za prawa autorskie coś postawić powinieneś ;)
Pawek:Rebe po prostu nie próźnuje i w kaźdej wolnej chwili stara się poszerzać swoje horyzonty w tej dziedzinie.
Pawek: Rebe nie udoskonala swej wiedzy w celach zawodowych. Atutem jego jest to, źe myśleć potrafi, do niektórych w przeciwieństwie.
Pozdrawiam.
P.S. EL NINO: Toź spojrzeć wystarczy i praktyki nie trzeba. ;)
EL NINO:]Tak pierdzielisz jakbys juz przez to przechodzil kurna :P :P .
Duźo....... czytam :wink:
EL NINO:P.S. aligator – nie boj. Juz do czysta wylizanym :mrgreen: .
Oj, tu nie kumam :?:
Tzn, źe tak Ci wchodzili :?: Są dwie moźliwośći, ale o tą drugą to Cię raczej nie podejrzewam :mrgreen: :?:
Tak pierdzielisz jakbys juz przez to przechodzil kurna :P :P .Rebe:Jakbyś się EL NINO popodlizywał to (...) by Ci pewnie smakowąło inaczej :lol: :wink:
P.S. aligator – nie boj. Juz do czysta wylizanym :mrgreen: .
Ad@$:Aligator jesteś strasznie zazdrosny
No fakt, zadrośnik ze mnie cholerny :wink:
Ad@$:ale teź jesteś dobry :o
Ooo, tu nie kumam :!: W czym :?: w opierdzielaniu ludzi :lol:
Ad@$:Topic na winXP był celowy, bo tam najwięcej ludzi siedzi a na PW nie zawsze pada odpowiedź
Następnym razem (oby nie :lol: )to taki topic celowo umieść w dziale "O wszystkim" :wink:
Ad@$:.....nie myślałeś o zrobieniu certyfikatu microsoftu????
Nie widze :
a/ powodu
b/ potrzeby
c/ sensu
Pominę przy tym takie drobiazgi jak konieczność uczenia się czegoś , co nikomu normalnemu w źyciu potrzebne nie jest :lol:
Teraz ja powiem co o tym sądzę
Aligator jesteś strasznie zazdrosny, ale teź jesteś dobry :o
Topic na winXP był celowy, bo tam najwięcej ludzi siedzi a na PW nie zawsze pada odpowiedź
Rebe: dzięki , a tak nawiasem to nie myślałeś o zrobieniu certyfikatu microsoftu????
Aligator jesteś strasznie zazdrosny, ale teź jesteś dobry :o
Topic na winXP był celowy, bo tam najwięcej ludzi siedzi a na PW nie zawsze pada odpowiedź
Rebe: dzięki , a tak nawiasem to nie myślałeś o zrobieniu certyfikatu microsoftu????
aligator:Seeker do Rebe:nie co dzień i nie wszędzie moźna przeczytać posty o problemach komputerowych , które są pisane polszczyzną, którą się z przyjemnością czyta i smakuje 8)
Sie podliźe trochuniu. Dobra prawda... :wink:
A nie jak ten EL. Same wulgaryzmy i sprośności :mrgreen:
Jakbyś się EL NINO popodlizywał to – biorąc pod uwagę to, źe on jeszcze do etapu papieru nie doszedł, a na łopian nie sezon – by Ci pewnie smakowąło inaczej :lol: :wink:
Krzychooo:Widze źe sobie z następnego topicu chłopaki CZATERIE zrobili :D
Hop!, hop! Mody! :twisted: :mrgreen:
Tia, i co zamknąć trzeba :?:
Nie, przeca z jajem jest :lol:
Krzychooo, pobrykaj no w topicach, moźe gdzieś odpowiedź na problem jaki napiszesz :wink: :lol:
Pawek:Ups... :oops: :lol:
Coś Ci się Pawek za czesto zdarza... :lol:
Seeker do Rebe:nie co dzień i nie wszędzie moźna przeczytać posty o problemach komputerowych , które są pisane polszczyzną, którą się z przyjemnością czyta i smakuje 8)
Sie podliźe trochuniu. Dobra prawda... :wink:
A nie jak ten EL. Same wulgaryzmy i sprośności :mrgreen:
Widze źe sobie z następnego topicu chłopaki CZATERIE zrobili :D
Widze źe sobie z następnego topicu chłopaki CZATERIE zrobili :D