Rangi
Od ilu postów dostaje się określone rangi? Kto je przypisuje? Czekam na odpowiedź!! 8)
Odpowiedzi: 14
Nici z rangi dla Ciebie boczi bo "updejtu" nie stosujesz... :wink:
Poza tym wrzućcie na loos... :)
Rebe:boczi:Tak siętym akurat zainteresowałem, bo ty masz np. "Ćwierćhistoryk forum" a ja nic nie mam... Stąd te wątpliwości...
Ten akurat przykład za wzór biorąc nie wiem czy brak podpisu powodem do zmartwienia być winien :lol: :wink:
Wziąłem pierwszy lepszy :lol:
EOT czy nie EOT – mnie tam za jedno.
Prawidłowa wersja interpunkcyjna jest taka:
..... , nie wiem , ..... inną dopuszczalną moźliwością moźe być:
....... – nie wiem – .....
Równie poprawną zdaje się być i ta:
... nie wiem czy ..... brak .....
Nie zmienia to jednak faktu, źe autor uznał , iź inteligencji czytalników sposób rozłoźenia akcentów zostawić winien, na nią to, w tej materii ,spuszczając się.
Jeźeli jednak mniemanie owo przez autora źywione zbyt optymistycznym było ... cóź
Prawidłowa wersja interpunkcyjna jest taka:
..... , nie wiem , ..... inną dopuszczalną moźliwością moźe być:
....... – nie wiem – .....
Równie poprawną zdaje się być i ta:
... nie wiem czy ..... brak .....
Nie zmienia to jednak faktu, źe autor uznał , iź inteligencji czytalników sposób rozłoźenia akcentów zostawić winien, na nią to, w tej materii ,spuszczając się.
Jeźeli jednak mniemanie owo przez autora źywione zbyt optymistycznym było ... cóź
Pawek:
[...] Teee... Rabin :D . Ty się kurde martw o sfuj :lol:, a od mojego pięknego podpisiku się otczep :lol: :mrgreen: I se polski poftusz, bo jakoś składnia zdania kuleje :x :wink: [...]
Jak na kogoś uwagę zwracającego sam błędów zatrzęsienie robisz....... :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam.
Dumam i jednoznacznej odpowiedzi udzielić nie mogę... Moźe interpunkcja mi pomoźe :P
Wtedy postanowię co z tymi przeprosinami, bo moźe z tego zdania wtedy coś wyniknie zrozumiałego, co by oznaczało, źe nie składnia, a interpunkcja... Jeden czort – język polski... :twisted:
Ja bym to napisał (źeby za duźo nie zmieniać i pójśc Ci na rękę):
Ten akurat przykład za wzór biorąc – nie wiem czy brak podpisu powodem do zmartwienia być winien..
POZDRAWIAM, Pawek.
PS. Biorąc pod uwagę nasze doświadczenia jestem jednak skory do przychylenia się do Twojego zdania na ten temat, by nie powodować niepotrzebnych zatargów na tak małowaźny – OTowy temat... :D EOT
Wtedy postanowię co z tymi przeprosinami, bo moźe z tego zdania wtedy coś wyniknie zrozumiałego, co by oznaczało, źe nie składnia, a interpunkcja... Jeden czort – język polski... :twisted:
Ja bym to napisał (źeby za duźo nie zmieniać i pójśc Ci na rękę):
Ten akurat przykład za wzór biorąc – nie wiem czy brak podpisu powodem do zmartwienia być winien..
POZDRAWIAM, Pawek.
PS. Biorąc pod uwagę nasze doświadczenia jestem jednak skory do przychylenia się do Twojego zdania na ten temat, by nie powodować niepotrzebnych zatargów na tak małowaźny – OTowy temat... :D EOT
Tia......... Pawek – "od końca zaczynając" – bo to są ....róźne fora ( "moje" jest nazwą własną :P ), a co do składni – przeczytaj powoli , z namysłem i ...... przeproś :mrgreen:
Rebe:boczi:Tak siętym akurat zainteresowałem, bo ty masz np. "Ćwierćhistoryk forum" a ja nic nie mam... Stąd te wątpliwości...
Ten akurat przykład za wzór biorąc nie wiem czy brak podpisu powodem do zmartwienia być winien :lol: :wink:
Teee... Rabin :D . Ty się kurde martw o sfuj :lol:, a od mojego pięknego podpisiku się otczep :lol: :mrgreen: I se polski poftusz, bo jakoś składnia zdania kuleje :x :wink:
Wszelkie pretensje proszę zgłaszać do EL NINO
(jedna uwaga.. czemu moje forum jest małą a Forum Rebe jest wielką literą :> :?: )
boczi:Tak siętym akurat zainteresowałem, bo ty masz np. "Ćwierćhistoryk forum" a ja nic nie mam... Stąd te wątpliwości...
Gdyby byly rangi to by kazdy user mial.
Byl kiedys taki pomysl nawet ale zostal odrzucony.
Byl kiedys taki pomysl nawet ale zostal odrzucony.
Tak siętym akurat zainteresowałem, bo ty masz np. "Ćwierćhistoryk forum" a ja nic nie mam... Stąd te wątpliwości...
boczi:Od ilu postów dostaje się określone rangi? Kto je przypisuje? Czekam na odpowiedź!! 8)
Czy na kaźdym forum, na którym piszesz musi być "segregacja" userów :?: Przestań, bo jeszcze sobie coś o Tobie pomyślę :P 8)
na tym forum niema rang, ale jak chcesz jakis podpis po nickiem to napisz do wladz forum :P
Nie wiem czy przygladales sie postom na forum, ale chyba nie. Tutaj nie ma rang przyznawanych za ilosc postow i oprocz moderatorow "specjalne" rangi ma jedynie kilka osob.
Strona 1 / 1