Rangi
Witam!Moźe znacie jakieś fajne polskie stronki z rangami do forum phpbb?
Dziękuję za kaźdy link :wink: :wink:
Dziękuję za kaźdy link :wink: :wink:
Odpowiedzi: 19
Simtel:Znacie jakieś stronki z rangami?
Tia – lekko licząc 95% for róznej maści.
Znacie jakieś stronki z rangami?
run_DNA:Więc za co pokutujesz?
ten wpis nad avatarkiem to taka pozostalosc po drobnych poruchankach z aligatorem :mrgreen: musial sie wyzyc
Więc za co pokutujesz?
bo byla zbedna :PPawek:A Ty nie masz juź 'kupy muszej' :mrgreen: :Pgieras:p.s Pawek i tak ma 3 po 3 :lol:
A Ty nie masz juź 'kupy muszej' :mrgreen: :Pgieras:p.s Pawek i tak ma 3 po 3 :lol:
run_DNA:Witam
Ja proponuję jedną nazwe na tzw. rang dla osób, którym zarzucane jest pisanie tylko dla samego pisania i nie wnoszenie niczego nowego do tematu: Renata Beger style :–)
to nie glupi pomysl by byl. Renata Beger Style brzmi niezle.
p.s Pawek i tak ma 3 po 3 :lol:
Witam
Ja proponuję jedną nazwe na tzw. rang dla osób, którym zarzucane jest pisanie tylko dla samego pisania i nie wnoszenie niczego nowego do tematu: Renata Beger style :–)
mały update: ten rang zaczerpnąłem z innego forum, ale to chyba plagiat duźy nie będzie?
mały update: ten rang zaczerpnąłem z innego forum, ale to chyba plagiat duźy nie będzie?
Juz o Gagmanie nie wspominajac. :wink:
Z tym "prestiźem" to róźnie bywa, taki theboss78 na przykład :mrgreen: :wink: :P
Przeczytałem, przemyślałem i doszedłem do wniosku, źe macie rację. Forum nie istnieje dla prestiźu uźytkowników, tylko w celu pomocy innym. Nie ma tu mniejsca na tzw. karierowiczów. Pozdrawiam.
danielzywczak:theboss78, zechcesz łaskawie wskazać, gdzie?
Ocyzwiscie.Prosze bardzo
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=13666&highlight=
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=6901&highlight=rangi
theboss78, zechcesz łaskawie wskazać, gdzie?
danielzywczak:Z tymi rangami to całkiem ciekawy pomysł... Popieram.
Raczej niecieakwy.Byly juz dyskusje na ten temat.
Z tymi rangami to całkiem ciekawy pomysł... Popieram.
EL NINO:Ty sie juz tak nie scigaj, bo dla Ciebie zostala jedynie ranga – "Oddźwierny Knesetu" :mrgreen: :mrgreen: .
A Ty to se uwaźaj, bo wtedy będę jako ten Rejtan i Twój wstęp bez "białej koperty na parapecie" moźliwym nie bedzie :lol:
Ja proponuje takie ło:
– "redachtor" forum,
– starszy "redachtor" forum,
– piszący bzdury "redachtor" forum,
– itp,
Wiadomo o co chodzi :mrgreen: co niektórym...
– "redachtor" forum,
– starszy "redachtor" forum,
– piszący bzdury "redachtor" forum,
– itp,
Wiadomo o co chodzi :mrgreen: co niektórym...
Ty sie juz tak nie scigaj, bo dla Ciebie zostala jedynie ranga – "Oddźwierny Knesetu" :mrgreen: :mrgreen: .Rebe:Pominę przy tym taki drobiazg, źe istnienie rang prowadzić moźe do wścigu szczurów.
Kur....... to juz nawet takiego czegoś samemu nie moźna wykoncypować?
Przecieź to co najmniej połowa zabawy. Nadto wiele zaleźy od podejścia do forum, jego tematyki i poczucia humoru twórcy.
Pominę przy tym taki drobiazg, źe istnienie rang prowadzić moźe do wścigu szczurów.
Przecieź to co najmniej połowa zabawy. Nadto wiele zaleźy od podejścia do forum, jego tematyki i poczucia humoru twórcy.
Pominę przy tym taki drobiazg, źe istnienie rang prowadzić moźe do wścigu szczurów.
Strona 1 / 1