RADY PORADY
Prosiłbym was o jakieś rady, porady , programy CO KOLWIEK co mogło by ustabilizować,przyśpieszyć prace mojego kompa. Macie jakieś Pomyśły :P >??
Odpowiedzi: 12
bystry77:
Prosiłbym was o jakieś rady, porady , programy CO KOLWIEK co mogło by ustabilizować,przyśpieszyć prace mojego kompa. Macie jakieś Pomyśły :P >??
Moźe to trochę pomoźe
bystry77:
Dlatego mam pytanie czy są jakieś programy które stabilizowały by jego prace z Windowsem XP
Moźe gupio zapytam : jego tzn. kogo?
Ps. IMO nie ma takiego programu – jak się głębiej zastanowić
:roll:
Luki.22:
//Nie chce się wtrącać, ale tematyką tu są porady dotyczące XP a nie język polski.
Wpisz w google "Porady XP" i gotowe :D
Bądź łaskaw zwrócić uwage, źe nie o język chodzi, a o sobosób przedstaewienia problemu.
Nie iwadomo jaki sprzet, co jest nie tak z systemem, źe wymaga "stabilizacji" i parę jeszcze niewiadomych teź mozan wyliczyć.
Poza tym ileź moźna pisac o "dostrajaniu", "odchudzaniu" , o programach do "tuningu" o "usługach", "nLite" itp.
To wszystko jest w archiwum wraz z opisami i linkami do ew. źródeł.
//Nie chce się wtrącać, ale tematyką tu są porady dotyczące XP a nie język polski.
bystry77:
LUdzie zrozumcie mnie !! Od niedawna mam Kompa.....:D
Dlatego mam pytanie czy są jakieś programy które stabilizowały by jego prace z Windowsem XP Prosze o konkretną odpowiedz. Szukałem w archiwum i nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie :)
Przeczytaj swoj pierwszy post; a teraz ostatni – porownaj – i zrozum tez nas.
Bystry, spójrz na swój nick. Poszukaj jeszcze raz uźywając innych słów kluczowych. Na pewno znajdziesz...
LUdzie zrozumcie mnie !! Od niedawna mam Kompa.....:D
Dlatego mam pytanie czy są jakieś programy które stabilizowały by jego prace z Windowsem XP Prosze o konkretną odpowiedz. Szukałem w archiwum i nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie :)
bystry77:
CO KOLWIEK
Odchudzenie Twojego windowsa napewno miesci sie w granicach Twojego pytania.
A jesli dalej Ci mało, oczysc system z wirusow/robakow, dokup lepszy sprzet, oczysc rejestr, defragmentuj dysk, naucz sie ortografii.
A co wpisywałeś w wyszukiwarkę?
hmmm. szczerze muwiąc nie znalazłem zadnego posta który odpowiadał by na mój temat Moźliwe ze coś przeoczyłem jeśli tak zapodajcie linkiem .
Dwa: http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=7943&sid=0e00ccd2945f26eb3a06b001be0f2fba
Jeden: Archiwum
Strona 1 / 1