Radiowka>>JK3

Pisze z nadzieja ze ktos mi pomoze z tym problemem....otusz mam radiowe lacze i gram od 6 miesiecy w jk3(jedi knigt academy)i kurcze nigdy sobie nie moge normalnie pgrac bo mam lagi ping skacze mi ostrro 150>300>500>800 bardzo roznie ale bardzo czesto sa lagi zdarza sie takze ze ich nie ma ale to bardzo rzadko czy ktos potrafilby mi pomoc nie wiem moze cos zrobic gdzies przelaczyc tylko zeby ta gierka dobrze dzialala....:

Odpowiedzi: 1

z radiówką to tak moźe być zwłaszcza przy duźych odległościach. jakość sygnału bowiem zaleźy od odległości na jaką przesyłany jest sygnał, warunków atmosferycznych oraz inych przeszkód naturalnych bądź sztucznych na drodze sygnału. Do tego dochodzi zmienne natęźenie ruchu w sieci włacznie z tym nieautoryzowanym [wardriving] i to teź wpływa na to co opisałeś. jeśli robiła Ci to firma i miała specjalistyczny sprzęt i oprogramowanie to naleźy przypuszczać, źe ustawili sygnał optymalnie. Niemniej antenka moźe się ciut przestawiła w międzyczasie [wiatry], a moźe po prostu łącze wziąłeś za "cienkie" do gierek. najlepiej zawezwać serwisanta od dostawcy niech wszystko posprawdza. Ale nie wróźę drastycznej poprawy. Aby być zadowolonym raczej skieruj się w strone LAN–a przewodowego o odpowiedniej przepustowości łącza.
Endrju
Dodano
24.08.2005 09:26:18
k!taZz
Dodano:
24.08.2005 02:15:27
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1