RADIATORY
chce sobie zalozyc radiatory na pamieci w karce i tu mam pytanie CZY MOZNA JE PRZYKLEIC ZWYKLA 2 STRONNA TASMA wiem troche glupio brzmi ale mialem kiedy taki wiatrak na karte i wlasnie tak go sie lepilo. wiec jak to jest :D :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol:
Odpowiedzi: 11
Seeker:
mefisto_k:
Ja robiłem inaczej, przy montaźówce czymś lałem i na to rafioatorek i było spox, a czy to klek to nic nie pisało!!! :P
Moźesz dać jakiegoś screena z tej procedury, bom ciekaw łokropnie z jakiej wysokości moźe się to odbywać i czy są jakieś tolerancje +/–.
Aha byłbym zapomnał, ten płyn to organiczny być musi, czy moźe być dajmy na to guma .....arabska ? :mrgreen:
Koniecznie screen musi byc.
Mam watpliwosc czy uwzgledniamy sile wiatru, przyspieszenie tej substancji i co najwazniejsze ile ma tego byc.
mefisto_k:
Ja robiłem inaczej, przy montaźówce czymś lałem i na to rafioatorek i było spox, a czy to klek to nic nie pisało!!! :P
Moźesz dać jakiegoś screena z tej procedury, bom ciekaw łokropnie z jakiej wysokości moźe się to odbywać i czy są jakieś tolerancje +/–.
Aha byłbym zapomnał, ten płyn to organiczny być musi, czy moźe być dajmy na to guma .....arabska ? :mrgreen:
wy tam wszyscy się nie znacie :P najlepiej przykleić na śline i będize git :P
poprawilem :P ale mogles sie domyślic :)
mefisto_k:
Ja robiłem inaczej, przy montaźówce czymś lałem i na to rafioatorek i było spox, a czy to klek to nic nie pisało!!!
Wilson:
a gdybym zykla lepnal
|
|
|
|
|
|
a maly pociag rusdzył ciuch, ciuch, ciuch.....
Ludzie!!! Po polsku czytać nie umiem, albo na oczy mi coś siadło?
a gdybym te radiatory na zwykla tasme dwustronna przykleil :lol: da mi to cos :D ?
|
|
|
|
|
[[a maly pociag ruszył ciuch, ciuch, ciuch.....]]
|
|
|
|
|
[[a maly pociag ruszył ciuch, ciuch, ciuch.....]]
Wilson tylko źeby nie była miedziana, bo będziesz potem radiatory zbierał z obudowy.
Niedość źe dupna to jeszcze droga i zwiększa wymiane ciepła ze względu na swoją grubość ( ta co jest w 4max ).
Moge Tobie zaproponować taśmę firmy 3M.
Zobacz na Angeli u B3TON`a lub w Csklep u _Vip_`a.
Niedość źe dupna to jeszcze droga i zwiększa wymiane ciepła ze względu na swoją grubość ( ta co jest w 4max ).
Moge Tobie zaproponować taśmę firmy 3M.
Zobacz na Angeli u B3TON`a lub w Csklep u _Vip_`a.
:lol: ok
Przyklej na taśmę dwustronną ale nie zwykłą tylko termoprzewodzącą. Takie wynalazki znajdziesz na allegro albo w specjalistycznych sklepach internetowych.
Co tam na tasme bedziesz kleil. Na klej z mąki przyklej.
Strona 1 / 1