Radeon 9600 Pro – opinie
Jak to jest z tymi radeonami jedni chwala ze super wydajen karty inni znowu mowia ze czesto wystepuja konflikty i zawiesza kompa wiec jak.
Naraze mam Athlona 1333, ECS K7VZA 3.0, 256 mb ram, chce w to wlozyc Radeona 9600 pojdzie :| ?
PYTANIE JEST CZY BEDZIE DZIALAC DOBRZE NA TYM MOIM SPRZECIE :D nie chodzi o wydajnosc wiec prosze nie pisac postow typu: wymien procek zeby poczuc roznice :)
Naraze mam Athlona 1333, ECS K7VZA 3.0, 256 mb ram, chce w to wlozyc Radeona 9600 pojdzie :| ?
PYTANIE JEST CZY BEDZIE DZIALAC DOBRZE NA TYM MOIM SPRZECIE :D nie chodzi o wydajnosc wiec prosze nie pisac postow typu: wymien procek zeby poczuc roznice :)
Odpowiedzi: 3
nie chodzi mi o wydajnosc bo bede wymieniac podzspoly, ale czy pojdzie czy nei bedzie probelmow z biosem naglych zwiech itp [o zgrozo...] ja chce tylko w spokoju pograc :) w CSa czy costam :) a jak wymienie sprzet to bedzie jazda :twisted:
źebys zobaczył róźnice przy tej karcie to pomysl o dobrym procku :evil: źebyś odczuł dopiero róźnicę
No grafika wyswietlana jest super. Sprzetowo tez sa dobre. Problemy wystepuja przy instalacji sterownikow czesto nie przyjmoja ich albo zle dzialaja.
Do twojego kompa powinna pojsc ta karta i to spokojnie, ale moze nie wykorzystac wszystkiego co ma w sobie ale mysle ze bedzie dzialac przyjemnie :wink:
Do twojego kompa powinna pojsc ta karta i to spokojnie, ale moze nie wykorzystac wszystkiego co ma w sobie ale mysle ze bedzie dzialac przyjemnie :wink: