Radeon 9600 Pro – opinie

Jak to jest z tymi radeonami jedni chwala ze super wydajen karty inni znowu mowia ze czesto wystepuja konflikty i zawiesza kompa wiec jak.

Naraze mam Athlona 1333, ECS K7VZA 3.0, 256 mb ram, chce w to wlozyc Radeona 9600 pojdzie :| ?

PYTANIE JEST CZY BEDZIE DZIALAC DOBRZE NA TYM MOIM SPRZECIE :D nie chodzi o wydajnosc wiec prosze nie pisac postow typu: wymien procek zeby poczuc roznice :)

Odpowiedzi: 3

nie chodzi mi o wydajnosc bo bede wymieniac podzspoly, ale czy pojdzie czy nei bedzie probelmow z biosem naglych zwiech itp [o zgrozo...] ja chce tylko w spokoju pograc :) w CSa czy costam :) a jak wymienie sprzet to bedzie jazda :twisted:

PYTANIE JEST CZY BEDZIE DZIALAC DOBRZE NA TYM MOIM SPRZECIE :D nie chodzi o wydajnosc wiec prosze nie pisac postow typu: wymien procek zeby poczuc roznice :)
Wilson
Dodano
26.11.2004 20:44:13
źebys zobaczył róźnice przy tej karcie to pomysl o dobrym procku :evil: źebyś odczuł dopiero róźnicę
BlackZone
Dodano
26.11.2004 20:43:27
No grafika wyswietlana jest super. Sprzetowo tez sa dobre. Problemy wystepuja przy instalacji sterownikow czesto nie przyjmoja ich albo zle dzialaja.

Do twojego kompa powinna pojsc ta karta i to spokojnie, ale moze nie wykorzystac wszystkiego co ma w sobie ale mysle ze bedzie dzialac przyjemnie :wink:
Ukey
Dodano
26.11.2004 20:40:35
Wilson
Dodano:
26.11.2004 20:32:46
Komentarzy:
3
Strona 3 / 3