Radeon 9600 Pro – opinie
Jak to jest z tymi radeonami jedni chwala ze super wydajen karty inni znowu mowia ze czesto wystepuja konflikty i zawiesza kompa wiec jak.
Naraze mam Athlona 1333, ECS K7VZA 3.0, 256 mb ram, chce w to wlozyc Radeona 9600 pojdzie :| ?
PYTANIE JEST CZY BEDZIE DZIALAC DOBRZE NA TYM MOIM SPRZECIE :D nie chodzi o wydajnosc wiec prosze nie pisac postow typu: wymien procek zeby poczuc roznice :)
Naraze mam Athlona 1333, ECS K7VZA 3.0, 256 mb ram, chce w to wlozyc Radeona 9600 pojdzie :| ?
PYTANIE JEST CZY BEDZIE DZIALAC DOBRZE NA TYM MOIM SPRZECIE :D nie chodzi o wydajnosc wiec prosze nie pisac postow typu: wymien procek zeby poczuc roznice :)
Odpowiedzi: 20
Co ze sterami? Zasysasz ze strony ati najnowsze instalujesz i wsio.
to teraz napiszcie mi jak z tymi sterami :) Ukey :wink:
dziękuje :D
Radek wejdze na Twoją płytę i na kaźdą nowszą płytę która ma łącze AGP
googlowalem i jednoczesnie przegladalem forum ;) i ozbaczylem ze napisales
czyli pode ECS K7VZA pojdzie mi ten radek ? Sapphire Atlantis 128 mb ddr 128 bit :> a na nowszysch plytach ? [wnoskuje ze tak :) ]
czyli pode ECS K7VZA pojdzie mi ten radek ? Sapphire Atlantis 128 mb ddr 128 bit :> a na nowszysch plytach ? [wnoskuje ze tak :) ]
Mogłeś sobie zgooglować płyte i sprawdzić jakie ma AGP... znalazłem takie info: AGP x2 (3.3V) oraz AGP x4 (1.5V). Czyli z radkiem 9600 pro nie będzie problemu :)
hmmm no wiec :) jak z tym napieciem :)
Blackzone – gadasz głupoty bez urazy... Radeon 9600PRO na jego kompie będzie śmiga beza problemu, źadnych zwiechów czy podobnych rzeczy nie ma prawa być. Musi się zgadzać tylko napięci które podaje płyta główna przez AGP i to jakie potrzebuje karta graficzna. Jeźeli te pamięci co masz to DDR–y to jeszcze lepiej. Radek 9600pro to będzie doskonały wybór do Twojego kompa.
bez 512 ramu ***
a bez ramu nie spoko ?
będzie wszystko spoko chodzic ja wezmiesz tą karte i ram tylko szkoda ze masz troche słabego klocka
mi chodzi o konflikty np losowe restarty bledy portu agp ....
BlackZone nie denerwuj sie :)
BlackZone nie denerwuj sie :)
QWA bedzie dobrze działać jak wezmierz tego radeona i 512 ramu rozumiesz?inaczej ***
MATKO PRZENAJSIWETSZA :D
PYTANIE JEST CZY BEDZIE DZIALAC DOBRZE NA TYM MOIM SPRZECIE nie chodzi o wydajnosc wiec prosze nie pisac postow typu: wymien procek zeby poczuc roznice
PYTANIE JEST CZY BEDZIE DZIALAC DOBRZE NA TYM MOIM SPRZECIE nie chodzi o wydajnosc wiec prosze nie pisac postow typu: wymien procek zeby poczuc roznice
Płytak jakaś z układem nforce2!!!!! jakiś wporzo ram!!!! I procek!! ja mam ati radeona 9800Pro :D :D i jestem zadowolony!!!!
Mi sie wydaje ze bedzie dobrze chodził ja kupisz tego Radeona i 512 ramu.Tak to *** bez ramu
aaaaaaaaaaaaa ratunku :) napiszcie mi czy bedzie dobrze chodzic :) hehe a nie czy cos odczuje czy nie :)
chba ze dokupisz ramu jeszcze.I chyba cos tam odczujesz w gierkach :D
No czy jazda bedzie na tej grafice :?: Chyba ze jakis super model i bedzie sie dobrze krecil :D
No własnie jak wsadzisz ta karte to i tak nie odczujesz prawie nic w gierkach :evil: