Różne pliki się nie otwierają !

Witam.. Coś takiego mam pierwszy raz... a więc: zainstalowałem sobie Power iso,żeby odtworzyć pliki z daa. ,a miałem wcześniej zainstalowanego Daemon... i wchodzę teraz prze total commander,żeby oglądnąć jakieś zdjęcia..klikam 2 razy i wychodzi mi na pulpit..tak samo jak chcę puścić film... i tak samo jak chcę zainstalować jakiś program..klikam i wychodzę na pulpit.. a jak otwieram pierwsze media playera i przez to puszczam film i zdjęcia to wszystko gra... prosiłbym o pomoc ,bo zgłupiałem:-k ---------- a i jak przenoszę program do instalki na pulpit to normalnie otwieram... ---------- i jak wchodzę przez "Mój komputer" na dyski..to wszystko gra... a spod total comandera..nic nie mogę odpalić..:-k

Odpowiedzi: 4

Ty tez nie wiesz, więc ten drugi post jest chyba zbyteczny, prawda? A swoją drogą.... wysil się nieco i powiedz, czy próbowałeś coś odinstalować, przywracałeś system... czy w ogóle coś zrobiłeś, żeby to naprawić samemu? :-s Btw... [quote]a i jak przenoszę program do instalki (...) [/quote] A i jak przenosisz program do instalki? :wtf: Możesz to jaśniej...?
XanTyp
Dodano
03.10.2007 11:43:51
nieżle...nikt nic nie wie...
bagieta
Dodano
02.10.2007 19:11:41
i jak wchodzę przez "Mój komputer" na dyski..to wszystko gra... a spod total comandera..nic nie mogę odpalić..:-k
bagieta
Dodano
01.10.2007 23:12:20
a i jak przenoszę program do instalki na pulpit to normalnie otwieram...
bagieta
Dodano
01.10.2007 20:46:21
bagieta
Dodano:
01.10.2007 20:39:05
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1