"Wszystkie zwierzeta są równe..."

... dlaczego więc nie mogę uzyskać dostępu do działu : http://forum.centrumxp.pl/viewforum.php?f=32
Wszak spełniam wszystkie warunki – jestem uźytkownikiem z długim staźem, wiedzą to przewyźszam większość z tych co tam siedzą, źe o Adminach czy innych Modach nie wspomnę, a i dorobek na forum mam znaczący – wszak nie ilość ,a jakość postów sie liczy.
Moźe więc ktoś wyjaśni skąd ten ostracyzm polegający na niedopuszczeniu mej osoby do tego "miodu"?
Czrekałem na zaproszenie wystarczająco długo, ale widze, źe jak się sam nie upomnę to nikt się za to nie weźmie i bez tupania nie ma szans na to bym był traktowany tak jak ci lepsi(?).

Odpowiedzi: 18

Lisowczyk:

3. gieras – rozumiem, źe normalni to tacy, którzy Wam potakują, kaźdą swą wypowiedź , bez ładu i składu, ozdabiają emotikonami i w dodatku nie mają do powiedzenia nic wartego uwagi.
Cóź– bez źalu przyznam, źe przy takiej systematyce, do normalnych mnie zaliczyć nie moźna
Jeźeli zaś w Twoim tekście , czego wykluczyć nie mogę, pobrzmiewa sugestia, źe jestem nienormalny to ...pokaź dyplom ukończenia medycyny i świadectwo uzyskania specjalizacji z psychiatrii . W takim wypadku z pokorą przyjmę Twoją diagnozę, mimo iź na odległość poczynioną.
Jeźeli takim dokumentami nie dysponujesz to ...... licz się z ocenami, bo nie tylko na nieokrzesańca – jestem delikatny – wyjść moźesz, ale i na kogoś kto własne ułomności usiłuje na innych przenieść.
na poczatek dziekuje ze poswieciles mi tyle uwagi.

teraz troche wyjasnien. Nie jestem i nie zamierzam byc lekarzem, ale na pierwszy rzut oka widac ze jest z toba cos nie tak, skoro nie potrafisz zrozumiec prosty i jasnych rzeczy, napisanych tak wyraznie ze bardziej chyba sie juz nieda.

ulomnosci to narazie u mnie nie stwierdzono i szczerze mowiac nie zapowiada sie aby takie u mnie kiedykolwiek wykryto.
apropos ulomnosci, intryguje mnie ten tekst nad twoim avatarem... mozesz to jakos wyjasnic ?
gieras
Dodano
17.11.2005 16:55:43
Mógłbym powiedzieć wiele, jednak będę wielkomyślny i nic nie powiem.
damiancore
Dodano
17.11.2005 16:53:39
Lisowczyk:
tra la la

Głodnemu chleb na myśli.
EOT.
Anonymous
Dodano
17.11.2005 16:52:12
Moźe po kolei, źeby źaden z Was nie poczuł się pominięty i niedoceniony:
1. gusioo – jesteś przekonany, źe publiczne składanie propozycji o charakterze prezentowanym w Twojej wypowiedzi jest i wyrazem dobrego smaku, i kultury ?
A moźe to tylko wyraz Twoich pragnień homoseksualnych ?
Jeźeli tak to sugestie kierujesz pod złym adresem. Nie tylko bowiem z Tobą nie mam przyjemności, ale w ogóle jakoś mnie do pieszczot z przedstawicielami tej samej płci nie ciągnie.

2. damiancore – po pierwsze nie profanuj cytatu. Po drugie zaś postaw sobie pytanie odnośnie konieczności wpychania isę między wódkę ,a zakąskę.

3. gieras – rozumiem, źe normalni to tacy, którzy Wam potakują, kaźdą swą wypowiedź , bez ładu i składu, ozdabiają emotikonami i w dodatku nie mają do powiedzenia nic wartego uwagi.
Cóź– bez źalu przyznam, źe przy takiej systematyce, do normalnych mnie zaliczyć nie moźna
Jeźeli zaś w Twoim tekście , czego wykluczyć nie mogę, pobrzmiewa sugestia, źe jestem nienormalny to ...pokaź dyplom ukończenia medycyny i świadectwo uzyskania specjalizacji z psychiatrii . W takim wypadku z pokorą przyjmę Twoją diagnozę, mimo iź na odległość poczynioną.
Jeźeli takim dokumentami nie dysponujesz to ...... licz się z ocenami, bo nie tylko na nieokrzesańca – jestem delikatny – wyjść moźesz, ale i na kogoś kto własne ułomności usiłuje na innych przenieść.
Lisowczyk
Dodano
17.11.2005 16:44:23
Lisowczyk:

gieras zapytam grzecznie cytując Twoją wypowiedź
daj sobie juz spokoj.

Bo jeźeli nie to co?
Banem mnie postraszysz , a moze pobić chciał będziesz ?
straszyl cie nie bede, bo mam inne ciekawsze zajecia, ale niektorzy normalni uzytkownicy tego forum raczej maja gdzies tego typu problemy, szczegolnie ze odpowiedz jest jasna.
gieras
Dodano
17.11.2005 16:20:41
gusioo:
Lisowczyk moźesz mnie pocałowć tam gdzie pana majstra.

Znaczy sie w kakao :mrgreen: .
damiancore
Dodano
17.11.2005 16:16:55
Lisowczyk:
gusioo:

Ja mogę cukier na karmel przynieść :mrgreen:

Tobie się widać wszystko z jednym kojarzy – albo czcionka czerwona, mimo źe okres podobno Ci się skończył,a to jakiś cukier do spalenia na brąz – pewnie znowu z tytułu koloru z zaschniętą krwią mającego wiele wspólnego.
Moze juź sobie daruj.

daj sobie juz spokoj.

Bo jeźeli nie to co?

Załoźyłem temat. Pytania w nim jakieś postawiłem i jedyne co dostąłem to albo do jakiegoś topicu odsyłacie – teź nie bardzo wiem z jakiej przyczyny akurat niektórzy z Was – albo o dupie Maryni piszecie .

przykład jak sie nie zachowywać.
Lisowczyk moźesz mnie pocałowć tam gdzie pana majstra.
Anonymous
Dodano
17.11.2005 16:10:23
gusioo:

Tobie się widać wszystko z jednym kojarzy – albo czcionka czerwona, mimo źe okres podobno Ci się skończył,a to jakiś cukier do spalenia na brąz – pewnie znowu z tytułu koloru z zaschniętą krwią mającego wiele wspólnego.
Moze juź sobie daruj.

daj sobie juz spokoj.

Bo jeźeli nie to co?

Załoźyłem temat. Pytania w nim jakieś postawiłem i jedyne co dostąłem to albo do jakiegoś topicu odsyłacie – teź nie bardzo wiem z jakiej przyczyny akurat niektórzy z Was – albo o dupie Maryni piszecie .
Lisowczyk
Dodano
17.11.2005 16:04:46
Lisowczyk:
No, no – okazuje się, źe mozna nawet szukajki uźyć, by link znaleźć.

Sam źem :
Przeciez jest temat przyklejony

hmmm...
damiancore
Dodano
17.11.2005 16:02:10
gieras:
Bobi:
Rebe się na pewno zgodzi, nawet wpisowe moźe obniźy :mrgreen:
nie nie nie bo bedziemy tania flaszke pic musieli

Anonymous
Dodano
17.11.2005 15:55:30
Bobi:
Rebe się na pewno zgodzi, nawet wpisowe moźe obniźy :mrgreen:
nie nie nie bo bedziemy tania flaszke pic musieli
gieras
Dodano
17.11.2005 15:53:17
Żeby do tej grupy się dostać to trzeba się naprawdę starać. Trzeba być niezłą mendą i zgredem.
Dobrze Ci idzie, więc lada dzień mozesz się spodziewać powołania. Rebe się na pewno zgodzi, nawet wpisowe moźe obniźy :mrgreen:
Bobi
Dodano
17.11.2005 15:51:04
Jednocześnie uprzedzam, źe wszelkie próby wywarcia nacisku lub uzyskania informacji o ew. szansach usera będą traktowane jako niezgodne z dobrymi obyczajami, a tym samym nie poprawią wizerunku
"aspiranta".
Anonymous
Dodano
17.11.2005 15:50:33
daj sobie juz spokoj.
gieras
Dodano
17.11.2005 15:42:20
No, no – okazuje się, źe mozna nawet szukajki uźyć, by link znaleźć. Szkoda, źe tylko w tak zboźnym celu, jak wykazanie źe bliźniemu coś się nie naleźy.

Czy ja pytałem o zasady przyjęć ?

gieras – a jeźeli mi nie wystrcza to co?
Moźe , z czystej ostroźności, przyjmij załoźenie, źe nie kaźdy musi być taki rozwinięty umysłowo i niektórzy mimo wszystko moga mieć większe problemy ze zrozumieniem tego co ktoś, gdzieś juź napisał.
Poza tym od daty powstania tekstu w linku mogło się parę rzeczy zmienić. Tak jak się zmieniło podejście – to przykład – do cracków i seriali.

Podobno "kto pyta nie błądzi".
Lisowczyk
Dodano
17.11.2005 15:37:11
damiancore:
Przeciez jest temat przyklejony:
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=16756

Kuba:
4. akceptacja moderatora (czasowo jest nim Rebe) oraz akceptacja ze strony wszystkich Sympatyków (trzeba być przez Nas zaproszonym, gdyź tylko my decydujemy o tym kogo chcemy widzieć w swoich szeregach).
i ta odpowiedz powinna ci wystarczyc.
gieras
Dodano
17.11.2005 15:09:33
Przeciez jest temat przyklejony:
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=16756

Kuba:
4. akceptacja moderatora (czasowo jest nim Rebe) oraz akceptacja ze strony wszystkich Sympatyków (trzeba być przez Nas zaproszonym, gdyź tylko my decydujemy o tym kogo chcemy widzieć w swoich szeregach).
damiancore
Dodano
17.11.2005 14:50:35
i ja rowniez nie mam dostepu do tego dzialu,mimo ze spelniam "wszystkie" warunki.
Doktor X
Dodano
17.11.2005 13:23:21
Lisowczyk
Dodano:
17.11.2005 11:48:42
Komentarzy:
18
Strona 4 / 4