"Wszystkie zwierzeta są równe..."

... dlaczego więc nie mogę uzyskać dostępu do działu : http://forum.centrumxp.pl/viewforum.php?f=32
Wszak spełniam wszystkie warunki – jestem uźytkownikiem z długim staźem, wiedzą to przewyźszam większość z tych co tam siedzą, źe o Adminach czy innych Modach nie wspomnę, a i dorobek na forum mam znaczący – wszak nie ilość ,a jakość postów sie liczy.
Moźe więc ktoś wyjaśni skąd ten ostracyzm polegający na niedopuszczeniu mej osoby do tego "miodu"?
Czrekałem na zaproszenie wystarczająco długo, ale widze, źe jak się sam nie upomnę to nikt się za to nie weźmie i bez tupania nie ma szans na to bym był traktowany tak jak ci lepsi(?).

Odpowiedzi: 20

dobrze ze juz mu przeszlo :D
gieras
Dodano
17.11.2005 21:29:43
gieras:
ja bym polemizowal.... bo kto nam chcial oponki w moplikach poprzecinac ?

Hehe wiadomo kto, po dziś dzień mój pojazd boi się wystawić choć jedno koło za próg garaźu :mrgreen:
SLAY3R
Dodano
17.11.2005 21:26:34
EL NINO:
SLAY3R:
EL NINO:
Jak nie jak tak :P . Np. Rebe i Bobik, ze nie wspomne o SLAY3Rze :mrgreen: .

Powiedział to największy knur :mrgreen:
Sredni kurna, sredni :mrgreen: .
ja bym polemizowal.... bo kto nam chcial oponki w moplikach poprzecinac ?
gieras
Dodano
17.11.2005 21:17:36
SLAY3R:
EL NINO:

Sredni kurna, sredni :mrgreen: .
EL NINO
Dodano
17.11.2005 21:11:06
EL NINO:

SLAY3R
Dodano
17.11.2005 21:07:29
Lisowczyk:
gieras:
teraz juz wszystko wiem.

Przynajmniej ktoś zadowolony. Tylko, źe ja mam pewne watpliwości co do prawdziwości Twego stwierdzenia.
Moźe byś tak zechciał odpowiedzieć jaka jest największa liczba pierwsza ?

To tak w kwestii omni– czegośtam.

MetaVirus – teź będzie w punktach – z tym, źe i jednym cytatem to okraszę, bo mogłoby sie tak zdarzyć, źe tekst Twoj zniknie czy zmianie ulegnie :
moźe i wszystkie zwięrzęta są równe, ale większośc jest "równiejsza" od ciebie...

1. Zapytam niewinnie czy w takim razie naleźy rozumieć, źe do działu o ktory chodzi mają dostęp ... świnie ?

Zwracam uwagę wszystkim, ktorzy mogliby poczuć się dotknięci, źe dokonałem wyłacznie werbalizacji tego co się pod słowami MetaVirusa kryło.

2. Ile postów dziennie naleźy pisac średnio by aktywnie forum współtworzyć ?
Był juź taki jeden który miał pretensje, źe ktoś w ciągu x dni napisał y postów .
Rozumiem, źe są tu jakies normy w tym zakresie i to w dodatku takie, które wyznaczają .........uzurpatorzy(?).

W kwestii kultury wypowiedzi i inteligencji to moze lepiej na ten grunt nie wchodź, bo moze się on dla ciebie zbyt śliskim okazać – dowodów w tym tylko topicu aź nadto.

Kwestia poczucia humoru zostąła na koniec – nie zwykłem z cudzych przypalości się smiać. Raczej za stosowne uwaźam współczuciem osoby takie obdarzyć. Jeźeli to za brak poczucia humoru ma być mi poczytane trudno jakoś to przeboleję.

Przeboleć musisz – w końcu co innego moźesz zrobić :)

Ale od początku:
Przpiepszyłeś się do stwierdzenia "teraz juź wszystko wiem". Musisz wiedzieć źe niektórych źeczy nie moźna brać całkowicie dosłownie – to zdanie było tu uźyte w pewnym kontekście.

Druga kwestia: Cos o świniach wspomniałeś. Rozumiem źe takie tematy są często u ciebie w domu poruszane, ale na tym forum bardziej się o komputerach rozmawia (tego teź nie bierz dosłownie – chodzio mi o słowo pisze zamiast rozmawia)

Kwestia kolejna: nikt tu źadnych norm nie wyznacza. Po prostu logiczne jest źe 0.06 postów dziennie nie jest aktywnym udziałem w forum. Ale pomińmy to skoro bardzo się upierasz. Porozmawiajmy moźe o wartości merytorycznej twoich postów, bo według mnie jest ona beznadziejna.

A jeśli chodzi o kulturę i poczucie chumoru – wydaje mi się źe swoją matkę zacytowałeś. Myślę źe skierowała ona do ciebie właśnie takie słowa:

W kwestii kultury wypowiedzi i inteligencji to moze lepiej na ten grunt nie wchodź, bo moze się on dla ciebie zbyt śliskim okazać

PS
Drogi lisowczyk'u.
w tym poście zostało uźytych wiele trudnych jak dla ciebie słów. Ich znaczenia powinieneś w słowniku odnaleźć.. Powodzenia w poszukiwaniach.

PS 2:

lisowczyk:
Kwestia poczucia humoru zostąła na koniec – nie zwykłem z cudzych przypalości się smiać. Raczej za stosowne uwaźam współczuciem osoby takie obdarzyć.

Rozumiem źe czegoś tu w prost powiedzieć nie chciałeś, ale musisz wiedzieć źa np. ja ci współczuje i się z ciebie nie wyśmiewam :)
MetaVirus
Dodano
17.11.2005 20:57:11
Lisowczyk:

a co to kurna jakies przesluchanie ? no trzymcie mnie bo pekne ze smiechu zaraz
gieras
Dodano
17.11.2005 20:51:02
Lisowczyk:
1. Zapytam niewinnie czy w takim razie naleźy rozumieć, źe do działu o ktory chodzi mają dostęp ... świnie ?

P.S. Lisowczyk, dupku zoledny, zobaczysz dzial Sympatykow od srodka tak samo jak swinia niebo oglada :P :P .
EL NINO
Dodano
17.11.2005 20:48:44
gieras:
teraz juz wszystko wiem.

Przynajmniej ktoś zadowolony. Tylko, źe ja mam pewne watpliwości co do prawdziwości Twego stwierdzenia.

To tak w kwestii omni– czegośtam.

MetaVirus – teź będzie w punktach – z tym, źe i jednym cytatem to okraszę, bo mogłoby sie tak zdarzyć, źe tekst Twoj zniknie czy zmianie ulegnie :
moźe i wszystkie zwięrzęta są równe, ale większośc jest "równiejsza" od ciebie...

Zwracam uwagę wszystkim, ktorzy mogliby poczuć się dotknięci, źe dokonałem wyłacznie werbalizacji tego co się pod słowami MetaVirusa kryło.

2. Ile postów dziennie naleźy pisac średnio by aktywnie forum współtworzyć ?
Był juź taki jeden który miał pretensje, źe ktoś w ciągu x dni napisał y postów .
Rozumiem, źe są tu jakies normy w tym zakresie i to w dodatku takie, które wyznaczają .........uzurpatorzy(?).

W kwestii kultury wypowiedzi i inteligencji to moze lepiej na ten grunt nie wchodź, bo moze się on dla ciebie zbyt śliskim okazać – dowodów w tym tylko topicu aź nadto.

Kwestia poczucia humoru zostąła na koniec – nie zwykłem z cudzych przypalości się smiać. Raczej za stosowne uwaźam współczuciem osoby takie obdarzyć. Jeźeli to za brak poczucia humoru ma być mi poczytane trudno jakoś to przeboleję.
Lisowczyk
Dodano
17.11.2005 20:40:23
Lisowczyk:
nie kaźdy musi być taki rozwinięty umysłowo i niektórzy mimo wszystko moga mieć większe problemy ze zrozumieniem tego co ktoś, gdzieś juź napisał.

Lisowczyk:
Ja posty piszę. więc czytać, ani tym bardziej rozumieć ich nie muszę.

I ty się pchasz do sympatyków :roll:
damiancore
Dodano
17.11.2005 20:33:52
Lisowczyk:
ja posty piszę. więc czytać, ani tym bardziej rozumieć ich nie muszę.

.
teraz juz wszystko wiem.
gieras
Dodano
17.11.2005 20:13:19
gieras:
Lisowczyk:

No to mamy jasność – dwóch rzeczy na raz robić nie moźesz. To tylko potwierdza, źe albo masz moźliwość czytania, albo rozumienia.
ty natomiast nie masz ani jednej z tych ktore wymieniles, nawet jesli chcialbys robic to osbono, o czym swiadczy ten topic.

Watsonie jesteś genialny .
Oczywiście, źe nie mam. Po co mi one. Wszak ja posty piszę. więc czytać, ani tym bardziej rozumieć ich nie muszę.

Zaś co do tego o czym ten topic swiadczy to pozwolę sobie mieć inne zdanie niź to przez Ciebie prezentowane.
Jasno bowiem widać, źe nie jest istotne co się pisze, ale kto to robi .
Lisowczyk
Dodano
17.11.2005 20:08:08
1. moźe i wszystkie zwięrzęta są równe, ale większośc jest "równiejsza" od ciebie...

2. Jeśli chcesz pytać czemu nie masz dostępu do http://forum.centrumxp.pl/viewforum.php?f=32 to moźe zacytuje to co powinieneś najpierw przeczytać:

1. staź udziału w forum wynoszący minimum 4 miesiące

to sie zgadza – kwalifikujesz się

2. aktywne współtworzenie forum – chęć i umiejetność niesienia pomocy w rozwiązywaniu problemów zgłaszanych przez współuczestników

pomijając fakt źe twoje posty są gów.. nic nie warte, to uwaźam źe 0.06 postów na dzień nie zalicza się do aktywnego współtworzenia forum

3. poczucie humoru przy jednoczesnym zachowaniu kultury wypowiedzi

kultury u ciebie totalnie brak, a źebyś miał poczucie humoru to potrzebujesz najpierw choć szczątkowej inteligencji

4. akceptacja moderatora (czasowo jest nim Rebe) oraz akceptacja ze strony wszystkich Sympatyków (trzeba być przez Nas zaproszonym, gdyź tylko my decydujemy o tym kogo chcemy widzieć w swoich szeregach).

przeczytaj swój poierwszy post w tym temacie... chyba nie trzeba komentarza

PS.
Nie wypowiadaj się więcej na mój temat
MetaVirus
Dodano
17.11.2005 20:06:43
Lisowczyk:
MetaVirus:
sory faktycznie w temacie o blogu sie lekko pomyliłem, ale od razu swój post wycofałem

// pomyłka z powodu trzeciego dnia imprezowania

No to mamy jasność – dwóch rzeczy na raz robić nie moźesz. To tylko potwierdza, źe albo masz moźliwość czytania, albo rozumienia.
ty natomiast nie masz ani jednej z tych ktore wymieniles, nawet jesli chcialbys robic to osbono, o czym swiadczy ten topic.
gieras
Dodano
17.11.2005 19:51:16
MetaVirus:
sory faktycznie w temacie o blogu sie lekko pomyliłem, ale od razu swój post wycofałem

Lisowczyk
Dodano
17.11.2005 19:46:58

MetaVirus
Dodano
17.11.2005 19:42:23
Prawie dobrze pamiętasz i za to – w nagrodę – moźesz przjerzeć rownieź te posty, które napisałem jako odpowiedzi w "cudzych" tematach.

PS.
Albo lepiej nie wszak musiałbyś nie nie tylko umieć czytać, ale i rozumieć co czytasz. Że tak nie jest to dowód tego daleś w poscie pod moim adresem skierowanym w temacie o blogu.
Lisowczyk
Dodano
17.11.2005 19:39:37
MetaVirus:
Twój ostatni to z tego co pamiętam był w stylu czy EL NINO powinien odejść
Eeeee, to nie On kurna. To Endrju L. o Balcerowiczu gadal :mrgreen: .
EL NINO
Dodano
17.11.2005 19:37:08
lisowczyk za przeproszeniem przestań pierd*lić.

Teraz taki temat. Twój ostatni to z tego co pamiętam był w stylu czy EL NINO powinien odejść (sory jesli to nie ty byłeś autorem ale na 90% wydaje mi się źe ty)

Weź sobie wejdź na jakiś czat i jak ktoś to napisał załź sobie nick'a laska13 zamiast truć tu dupe o takich sprawach... moźe nawet jakiegoś fajnego chłopaka wychaczysz ;)
MetaVirus
Dodano
17.11.2005 19:23:15
gieras:

apropos ulomnosci, intryguje mnie ten tekst nad twoim avatarem... mozesz to jakos wyjasnic ?

Nie ten adres – niestety nie jestem psychologiem i nie potrafię wyjasnić dlaczego nie tylko podpis pod awatarem Cię intryguje, ale rownieź dlaczego ten fakt za ułomność uwaźasz.
Szczególnie, źe sam napisałeś
ulomnosci to narazie u mnie nie stwierdzono i szczerze mowiac nie zapowiada sie aby takie u mnie kiedykolwiek wykryto.

Mogę Ci jedynie zasugerować byś na własną ocenę się nie zdawał, a zawierzył juź raczej tym, którzy Cię pod tym kątem badali. Tak będzie zdrowiej dla Twego stanu ducha.
Lisowczyk
Dodano
17.11.2005 17:08:30
Lisowczyk
Dodano:
17.11.2005 11:48:42
Komentarzy:
20
Strona 3 / 4