"Wszystkie zwierzeta są równe..."

... dlaczego więc nie mogę uzyskać dostępu do działu : http://forum.centrumxp.pl/viewforum.php?f=32
Wszak spełniam wszystkie warunki – jestem uźytkownikiem z długim staźem, wiedzą to przewyźszam większość z tych co tam siedzą, źe o Adminach czy innych Modach nie wspomnę, a i dorobek na forum mam znaczący – wszak nie ilość ,a jakość postów sie liczy.
Moźe więc ktoś wyjaśni skąd ten ostracyzm polegający na niedopuszczeniu mej osoby do tego "miodu"?
Czrekałem na zaproszenie wystarczająco długo, ale widze, źe jak się sam nie upomnę to nikt się za to nie weźmie i bez tupania nie ma szans na to bym był traktowany tak jak ci lepsi(?).

Odpowiedzi: 20

MetaVirus:
...Po prostu logiczne jest źe 0.06 postów dziennie nie jest aktywnym udziałem w forum...

Teraz juź 0.07 :wink:
damiancore
Dodano
19.11.2005 18:16:18
gusioo:
gieras:
gusioo – wychodziloby by na to ze zle mu zmiana temperatury szkodzi

Się klimat ociepla i sen zimowy krótszy ?
albo jakis zly nastroj przed zimowym kimaniem
gieras
Dodano
19.11.2005 16:46:20
gieras:

Się klimat ociepla i sen zimowy krótszy ?
Anonymous
Dodano
19.11.2005 16:32:17
gieras
Dodano
19.11.2005 16:27:58
Lisowczyk:
Chyba, źe gwarancji udzielisz w kwestii tego, iź odkryta dotąd jest największą istniejącą.

Pewnie nie, ale naleźy przyjąć, źe do tej pory to jest największa jaka istnieje (czyt. jaką znamy).

Lisowczyk:
Czy juź ta drobna,ale wcale nie nieistotna , róźnica do Ciebie dotarła?

Bo ja wiem.

P.S: zauwaźyłem, źa masz takie napady trollowania. Średnio raz na pół roku.
Anonymous
Dodano
19.11.2005 12:41:22
gusioo, widzę, źe cytowanie wychodzi Ci nieźle . Szkoda tylko ,źe nie zestaweiłeś pytania z własną wypowiedzią
Największa odkryta dotąd liczba pierwsza....

Chyba, źe gwarancji udzielisz w kwestii tego, iź odkryta dotąd jest największą istniejącą.

Czy juź ta drobna,ale wcale nie nieistotna , róźnica do Ciebie dotarła?

damiancore –
Jak sie niepodoba – nie uźywaj

Czy ja coś o uźywaniu pisałem w cytowanym przez ciebie fragmencie ?
Lisowczyk
Dodano
19.11.2005 12:29:35
Lisowczyk:
i moźe rzeczywiście nie mam co patrzeć w Wasze wypowiedzi w działach innych niź ten, bo one, w zdecydowanej większości, do tego rodzaju naleźą.

Jak sie niepodoba – nie uźywaj.
damiancore
Dodano
19.11.2005 11:56:38
Lisowczyk:
gusioo z przykrością(?) muszę napisać, źe Twoja odpowiedź jest na pytanie ktore nie padło.

Zacytuję całość źeby nie było, źe zmyślam.

Lisowczyk:
gieras:
teraz juz wszystko wiem.

Przynajmniej ktoś zadowolony. Tylko, źe ja mam pewne watpliwości co do prawdziwości Twego stwierdzenia.
Moźe byś tak zechciał odpowiedzieć jaka jest największa liczba pierwsza ?

To tak w kwestii omni– czegośtam.

MetaVirus – teź będzie w punktach – z tym, źe i jednym cytatem to okraszę, bo mogłoby sie tak zdarzyć, źe tekst Twoj zniknie czy zmianie ulegnie :
moźe i wszystkie zwięrzęta są równe, ale większośc jest "równiejsza" od ciebie...

1. Zapytam niewinnie czy w takim razie naleźy rozumieć, źe do działu o ktory chodzi mają dostęp ... świnie ?

Zwracam uwagę wszystkim, ktorzy mogliby poczuć się dotknięci, źe dokonałem wyłacznie werbalizacji tego co się pod słowami MetaVirusa kryło.

2. Ile postów dziennie naleźy pisac średnio by aktywnie forum współtworzyć ?
Był juź taki jeden który miał pretensje, źe ktoś w ciągu x dni napisał y postów .
Rozumiem, źe są tu jakies normy w tym zakresie i to w dodatku takie, które wyznaczają .........uzurpatorzy(?).

W kwestii kultury wypowiedzi i inteligencji to moze lepiej na ten grunt nie wchodź, bo moze się on dla ciebie zbyt śliskim okazać – dowodów w tym tylko topicu aź nadto.

Kwestia poczucia humoru zostąła na koniec – nie zwykłem z cudzych przypalości się smiać. Raczej za stosowne uwaźam współczuciem osoby takie obdarzyć. Jeźeli to za brak poczucia humoru ma być mi poczytane trudno jakoś to przeboleję.
Anonymous
Dodano
19.11.2005 11:54:01
Lisowczyk, mi to sie wydaje ze twój problem bierze sie z tego ze nauczyles sie za duzo m adrych słów i nie masz przed kim błysnąc. Ale udało ci sie jedynie (co potwierdza większosc a w demokracji decyduje wiekszosc) zrobic z siebie niezłego głupka, i zamiast odpuscić i nie brnąc w to dalej to ty robisz cos zupelnie przeciwnego.

z innej strony nie znam zlorzonosci umysłu geniusza ( a w swoim przekonaniu za takiego uchodzisz co dowodzi ze twoi rodzice potrafią dobrze klamac) bo jestem tylko prostym niewykształconym czlekiem co to tylko zawodówke skonczył w zawodzie machanik urzadzen skrawających i to w dodatku w PRL–u, ale zawsze potrafilem zrozumiec ze jak gdzies mnie nie zapraszaja to mnie nie chca a jak nie chca to na siłe sie nie wciskam.
cybull
Dodano
19.11.2005 11:46:35
A wiesz ze jakieś 10 % Twojej aktywności na forum (moźe mniej moźe więcej,nie chce wyliczać) to właśnie ten topic, który nie wnosi nic oprócz sporów i tworzenia sobie wrogów.
Naprawde, skończ to człowieku, bo jak sam widzisz kaźdy jest przeciwko Tobie, nawet osoby zarządzające tym forum (widzę to po tym źe pozwalają kaźdemu wypowiedzieć się na Twoj temat, a normalnie topic takiego rodziaju był by zamknięty odrazu).
TicTac
Dodano
19.11.2005 10:31:52
Lisowczyk:
gieras – czyźbyś miał problemy z rozumieniem tego co sam napisałeś ? Przecieź zamiast wielokropka wystarczy stosowny fragment Twojego postu wstawić i to nawet bez zbytnich dopasowań gramatyki.
.
problemy to masz ty, i niejeden z kolegow juz ci to probowal uswiadomic.
gieras
Dodano
19.11.2005 10:05:46
Lisowczyk:
przestan ogladasć bajki
i moźe rzeczywiście nie mam co patrzeć w Wasze wypowiedzi w działach innych niź ten, bo one, w zdecydowanej większości, do tego rodzaju naleźą.

A zdało by się, spokój by był i ty byś się nie strzępił. Szkoda materiału :wink:
Peter_l
Dodano
19.11.2005 10:03:32
gieras – czyźbyś miał problemy z rozumieniem tego co sam napisałeś ? Przecieź zamiast wielokropka wystarczy stosowny fragment Twojego postu wstawić i to nawet bez zbytnich dopasowań gramatyki.

vacoss15 – za sugestię
przestan ogladasć bajki
Lisowczyk
Dodano
19.11.2005 09:44:41
hyhyhhyy mam nadziejje ze siem nie zatrace :D:D i jakos to bedzie :P pozdrawiam.... achaj i jesczce jedno do lisowczyka.... – przestan ogladasć bajki
vacoss15
Dodano
18.11.2005 23:12:27
Otóź to. Próbuje dociec NIE swego :mrgreen:

BTW: przyuwaźyłem, źe userom upodobał sie nick o nazwie laska13 napisany przeze mnie w temacie bo blogu i galerii..... :lol: kurna, przykładem błysnąlem
Peter_l
Dodano
18.11.2005 23:03:24
Szczerze mówiąc (pisząc) to powinien pójść na panienki, bo za duźo juź mu na kręgosłup naciska. Jestem pewien, źe nie wyrobisz bez odwzajemnienia się, ale człowieku bredzisz i sam zaczynasz się w tym wszystkim gubić.
Chyba juź wiesz, źe tak czy tak nie będziesz miał dostępu do tego działu, który był zapewne szczytem Twoich ambicji źyciowych i teraz runął w gruzach Twój cały światopogląd, więc nie widzę sensu przeciągania tego pozornie inteligentnego sporu. Siedzi sobie taki ze słownikiem i rzuca jakieś hasła, których nawet profesor na uniwerku nie uźywa. I na co Ci to? Załóź sobie własne forum, stwórz tam dział o podobnej nazwie do tego i po kłopocie.
P.S. Podaj adres jak juź to zrobisz to jak będę potrzebował wyjaśnienia jakiegoś terminu z naszego bogatego języka to zwrócę się do Ciebie. Pozdrawiam serdecznie :)
P.S. Niecierpliwie czekam na ripostę
:lol:
TicTac
Dodano
18.11.2005 23:02:57
czy WY urzytkownicy nie uwazacie, ze zadumany w sobie bez zadnej skazy i wady Lisowczyk powiniejn iść na polityka?? on duzo gada i nic z tego nie ma... :) yyy....dopisując...moja mama jest polonistka ja niestety nie.... Jestem na bio chemie i jakieś elokwente zdania. Wiesz ja potrafie przystopować a nie drązyc i drazxyc temat..Chryste ile to mozna...i myslisz ze co bedziesz z tego mial drogi Lisowczyku. NIC nie bedziesz miał... myslisz ze co...obrucicsz nas tu słowami z rozszezonego polskiego i co... świecisz jak ta zarowka :idea: ?? nie człowieczku NIE... wracając do panaceum...sam powinieneś takie coś dla siebie znaleźć a bardziej na twoją głupotę, zuchwalstwo i zarozumiałość...
vacoss15
Dodano
18.11.2005 22:53:21
Cieszy mnie, źe poza nie tylko dysponujesz tomem A_K, ale rownieź kolejnymi – szczegolnie tym obejmującym literę "S", a w dodatku miesz z nich korzystać.
Dowod tego dałeś dokonując jednej z poprawek – niech jej zakres zostanie juź tylko do wiadomości tych, którzy Twój tekst przed zmianą czytali.

Nie wpadaj jednak w samozachwyt i do tomu pierwszego wróć. Zapene znajdzie się w nim i hasło "anomalia".
Poświęć mu trochę uwagi, bo rzeczywiście wraźenie odnieść moźna, źe
"są na ziemi i niebie rzeczy, kótre nawet filozofom sie nie śniły"

szczególnie w dziedzinie edukacji wspólczesnej.

Jeźeli zaś o frazesy chodzi to bacz by nie okazało się, źe kocioł garnkowi przyganiał
Tak było w niegdysiejszych czasach.

Zgodnie z podaną przez Ciebie słownikową definicją moźna by przyjąć, źe zdanie to jest frazesem. Moźe więc zrezygnujesz z silenia się na to co Ci nie wychodzi i uznasz, źe posługiwanie się przez Ciebie zdaniami w rodzaju : "Tak było dawniej" będzie bardziej właściwe.
Na koniec zaś jeszcze i komunał by się zdało podać:
Nie bierz się za to o czym pojęcia nie masz , bowiem skutek odwrotny od zamiaru osiągniesz.
Wzięcia sobie do serca tej banalnej prawdy
nie tylko Tobie źyczyć mi wypada.
Lisowczyk
Dodano
18.11.2005 20:48:07
Lisowczyk:

gieras – galerii ani blogu jeszcze nie ma więc .....

wiec ?
gieras
Dodano
18.11.2005 20:46:41
nono...po chwili zastanowienia odpowiadam...

SŁOWNIK JĘZYKA POLSKIEGO tom pierwszy A–K

Warszawa 1988

strona 613

frazes – m IV, D. –u, Ms. ~zmie; lm M. –y, jęz. <> Górnolotne, puste frazesy

wiesz..."są na ziemi i niebie rzeczy, kótre nawet filozofom sie nie śniły" wiec wiesz moze jestem ta anomalią, która z tekstu słyszy głosy ;) Gorąco pozdrawiam...

(mam nadzieje ze w miare dobrze napisałem pwoiedzonko :) )

ps... na stosie palono KIEDYŚ. Tak było w niegdysiejszych czasach. Teraz jest nowozytność nie straoźytność...spostrzegawczy teź nie ejsteś :) nie chce sie klucic...ale jak musisz cos odpowiedzieć jak małe, durne dziecko (które bez odparcia na atak nie przezyje) to zrób to... niech ci ulźy

Acha jeszcze jedno...pytanie odrębne... czy do power pointa mozna wstawić obiekt flash??
vacoss15
Dodano
18.11.2005 20:10:25
Lisowczyk
Dodano:
17.11.2005 11:48:42
Komentarzy:
20
Strona 1 / 4