"naprawianie filmow"
Ostatnio sciagnolem sobie film i jka odpalilem go w AllPlayer'rze to wyskoczylo mi zebym sciagnal najnowsze codeki albo zebo go naprawic, sciagnolem te codeki ale nic nie dalo!! dalem zeby naprawilo i, ucielo mi film w 42 minutach! Ale w divixie film idze normalnie tylko ze nie mozna napisow dac! co mam zrobic zebym mogl go ogladac z napisami??
Odpowiedzi: 2
–=MC=–:
Ale w divixie film idze normalnie tylko ze nie mozna napisow dac!
Wygląda na to, źe film jest dobry, jednak jakoś dziwnie zakodowany. Na pewno pomogło by przekonwertowanie go w Virtual Dubie, jednak to proces stosunkowo długotrwały i nie ma sensu tego robić. Spróbuj uzyć jakiegoś innego programu. Ja zawsze korzystałem z Suflera jak nawet ALLPlayer sobie nie radził i zawsze chodziło (chyba źe faktycznie plik był posiekany w drobny mak) – jednak ostatnio Sufler nie jest juź rozwijany i nie istnieje wersja tego programu na systemy w wersji NT (na XP równieź). Czyli pozostaje mieć nadzieję, źe np. SubEdit–Player albo Crystal Player sobie z tym plikiem poradzi, bo w DivX Playerze napisów nie odtworzysz.
POZDRAWIAM, Pawek.
UPDATE.
Uźyj ffdshow i jego opcji wyświetlania napisów :!:
Wygląda na to źe masz uwalone 42 minuty filmu, jak masz film uwalony na cd to polecam program CDRoller, powinien pomóc bo jest po to by skopiować co się da a to co się nie da zastapić zerami
Strona 1 / 1