"Drobny" problem z zamykaniem windy i zamykaniem p
Witam mam komputer od dosc niedawna i nie wiem jak uporac sie z pewnym problemem kiedy przy nawiazanym polaczeniu inter. wylaczam kompa wyskakuje mi bluescreen i nastepuje zrzut pamieci :/ identycznie robi sie przy probie rozlaczenia polaczenia intr. kiedy nie ma nawiazanego polaczenia i wylaczam kompa wszystko jest w porzadku a gy tylko sie polacze dzieje sie wyzej wymienione :/ zainstalowalem antivira nic nie znalazl adaware tez nic nie znalazl nie wiem co to ,a wiec jesli mozecie pomozcie !! :)
)Pomoźecie ???? :lol:
EDIT: przy wejsciu w Moj komputer >> zakładka Zaawansowane >> Uruchamianie i odzyskiwanie/Ustawienia wyskakuje mi aplet system w panelu sterowania : " nie mozna otworzyc pliku C:\boot.ini nie mozna zmienic ustawien systemu operacyjnego i limitu czasu"
)Pomoźecie ???? :lol:
EDIT: przy wejsciu w Moj komputer >> zakładka Zaawansowane >> Uruchamianie i odzyskiwanie/Ustawienia wyskakuje mi aplet system w panelu sterowania : " nie mozna otworzyc pliku C:\boot.ini nie mozna zmienic ustawien systemu operacyjnego i limitu czasu"
Odpowiedzi: 0
Strona 0 / 0