pytanko z fizyki
jak wyglonda lole grafitacyjne przy powieszchni ziemi a jak wokul ziemi?
Odpowiedzi: 12
gusioo:Damianos:jaczek:grafitacjnego.
grafitacyjne
grafitacjne
Chodzi grawitacje czy grafitacje(z tym słowem sie nie spotkałem)
Kaźdy wie o co chodzi, tylko jakoś Ty masz jakieś problemy. Moźe przeczytaj netykiete, gdzie o wytykaniu cudzych błędów stoi ?
Ja sie kurna tylko pytam czy dobrze zrozumiałem. Jakość nikt sie nie czepia tylko ty zawsze musisz wtrącić swoje trzy grosze. Piszesz zawsze o netykietach i podajesz linki do tego jak redagować posty i być miłym a sam tego nie przestrzegasz. Nie bede z tobą dyskutował bo nie ma z kim.
Damianos:jaczek:grafitacjnego.
grafitacyjne
grafitacjne
Kaźdy wie o co chodzi, tylko jakoś Ty masz jakieś problemy. Moźe przeczytaj netykiete, gdzie o wytykaniu cudzych błędów stoi ?
jaczek:grafitacjnego.
grafitacyjne
grafitacjne
mam jeszcze pare pytan dotczących pola grafitacjnego.
1 co to jest przemieszczenie grafitacyjne?????
2 jak obliczamy mase ziemi wiedząc ze jej gestosc to5 gr do3 a r 6400 km?????
3 w jaki sposob obliczamy ciezar ciala na nieznanej planecie?????
4 w jaki sposob obliczamy przyspieszenie grafitacjne od odleglosci ziemi???????????
dzieki za pomoc !!!!!
szukalem na gogle odpowiedzi na moje pytania ale nie znalazlem!!!!!!! :(
1 co to jest przemieszczenie grafitacyjne?????
2 jak obliczamy mase ziemi wiedząc ze jej gestosc to5 gr do3 a r 6400 km?????
3 w jaki sposob obliczamy ciezar ciala na nieznanej planecie?????
4 w jaki sposob obliczamy przyspieszenie grafitacjne od odleglosci ziemi???????????
dzieki za pomoc !!!!!
szukalem na gogle odpowiedzi na moje pytania ale nie znalazlem!!!!!!! :(
dzieki dominos za dopowiedz!!
EL NINO tobie tez dziex za tak profesionalne wyjasnienie!! 8)
EL NINO tobie tez dziex za tak profesionalne wyjasnienie!! 8)
nie ma to jak profesjonalna odpowiedź.
Kupilem wczoraj worek ziemi do kfiatkoof i specjalnie sie teraz przygladalem, ale wokol to nic nie bylo widac. Moze jutro w swietle dziennym cos zobacze, to Ci powiem zaraz. A przy ziemi ? To zalezy z jakiej wysokosci pierdykniesz i czy ziemia jest udeptana czy nie. Jesli twarda i walniesz z 2 metrow, to mozna powiedziec ze pole jest fest mocne – full gites. A przy mietkiej i powiedzmy 20 cm, to se mozesz walic gębą na glebe i nic, czyli pole jest do dupy.jaczek:jak wygloda pole grafitacyjne wokol ziemi ,a przy ziemi.??
przy ziemi jednolite. linie równoległe. wokół ziemi centralne. linie zbiegają się w środku ziemi.
sorki ale zemie lolek ,
jeszcze raz swormuluje pytanie :jak wygloda pole grafitacyjne wokol ziemi ,a przy ziemi.??
jeszcze raz swormuluje pytanie :jak wygloda pole grafitacyjne wokol ziemi ,a przy ziemi.??
sorki ale zemie lolek ,
Tak się "czepnę" ;) – Czy to aby na pewno jest związane z PC i nie mieści sie w tematyce cxp :?:
jak wyglonda lole grafitacyjne przy powieszchni ziemi a jak wokul ziemi?
Że co? Co za lole?