Pytanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam takie pytanko gdzie sie w xp–q ustawia wygląd ikonki mój komputer i ikonki kosz kiedyś to ustawiałem ale teraz nie pamiętam gdzie to jest
Odpowiedzi: 6
Bardzo to głupio wyglada jak ktoś napisze posta mieszczacego się w jedenej linii i przywali obrazek w podpisie zajmujacy znacznie więcej, o jego 'wadze' nie wspominając.
Pisanych reguł dot. grafik w sygnaturkach nie ma jak na razie, ale moźe kiedyś takie regulacje zostaną wprowadzone.
Pamietaj na przyszłosć o poprawnym tytułowaniu tematów. Po kiego tyle tych wykrzykników?
Pisanych reguł dot. grafik w sygnaturkach nie ma jak na razie, ale moźe kiedyś takie regulacje zostaną wprowadzone.
Pamietaj na przyszłosć o poprawnym tytułowaniu tematów. Po kiego tyle tych wykrzykników?
Wizzard:
A gdzie pisze jaka moźe być maxymalna wielkość obrazka w podpisie ?? i jaka moźe być jestem na tym forum od hmmmmmmmm kilku minut i nie zauwaźyłem na nim ani regulaminu ani nic więc myślałem ze nie ma ograniczenia
W granicach rozsądku. Modemowcy teź ludzie.
A gdzie pisze jaka moźe być maxymalna wielkość obrazka w podpisie ?? i jaka moźe być jestem na tym forum od hmmmmmmmm kilku minut i nie zauwaźyłem na nim ani regulaminu ani nic więc myślałem ze nie ma ograniczenia
OT będzie:
Wielkośc obrazka w podpisie Cię nie obowiązuje ?
Wielkośc obrazka w podpisie Cię nie obowiązuje ?
Ok thx znalazłem jest to w panel sterowania/ekran/ zakładka pulpit i opcja dostosuj pulpit :D
Gdzieś we własciwosciach pulpitu.
Przenosze.
Przenosze.
Strona 1 / 1