pytanie [okno wyszukaj przy otwieraniu dysku]

witam wszystkich :)
w zalaczniku znajduje sie screen obrazujacy moj wkurzajacy problem. mam pytanie czy wiecie jak zamienic miejscami opcje "wyszukaj" i "otwórz" – poniewaz po nacisnieciu klawisza enter (lub po kliknieciu) nie wyswietla mi zawartosci partycji tylko okno wyszukiwania. po wejsciu na dana partycje problemu nie ma, jest wszystko tak jak byc powinno.

moj system to winxp prof, zaktualizowany do dnia dzisiejszego, z tego co sprawdzalem zadnego syfu nie ma.

pozdrawiam cadmaniac24

Odpowiedzi: 5

Chyba ten przepis trzeba troszkę dopracować, podejrzewam, źe po usunięciu klucza HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Drive i dodaniu tego fixa powinno było wcześniej ruszyć.
Niemniej jednak nie było siły aby przez regsvr32 /i shell32 nie działało.
Bobi
Dodano
31.08.2005 16:23:59
fix nie zadzialal ale poszla komenda odpalana z cmd dzieki wielkie jeszcze raz a za temat sorki pierwszy raz tu pisalem i cos musialem przeoczyc.

pozdrowionka cadmaniac24
cadmaniac24
Dodano
31.08.2005 16:16:50
Widze jednak, źe mimo tego źe Twoją 'poradę' prześcignąłem to nie mogłeś się powstrzymać przed wysłaniem kolejnego OTa. Zdarza Ci się to niezmiernie często.

cadmaniac24, jako źe nowy jesteś to mam dla Ciebie małą radę. Staraj sie tematy tytułować inaczej jak: "pytanie", "prośba", "co to ?", "problem" etc
Znudziło mi się juź poprawianie takich nazw, tytuł ma być streszczeniem posta.
Bobi
Dodano
30.08.2005 17:21:59
Bobi:

P.S. Zaraz go dodam do faqa obok tego na folder bo widze, ze pytanie sie powtarza.

A juź chciałem napisać "Szukajka nie działa?". Jak widać Bobi mnie doginił :P.
MexoDio
Dodano
30.08.2005 17:06:25
Zapodaj tego fixa Download
P.S. Zaraz go dodam do faqa obok tego na folder bo widze, ze pytanie sie powtarza.
Bobi
Dodano
30.08.2005 16:56:07
cadmaniac24
Dodano:
30.08.2005 16:51:33
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1