pytanie o Service Pack dla XP PRO

witam, zastanawia mnie jedna rzecz i mysle ze otrzymam od Was stosowną odpowiedź: otóź czy jesli ktoś ma nie legalny XP to czy instalka Service Packa coś da czy poprostu jest to nie potrzebne. dzięki za odp.

Odpowiedzi: 11

SP2 zawiera w sobie wszystkie poprawki z SP1 i da się instalować na czysty system. Wcale nie trzeba mieć SP1 źeby zainstalować SP2. Jaka to by była kaszana gdyby np: instalacja najnowszych sterowników do karty graficznej wymagała instalacji kolejno wszystkich poprzednich wersji :D
No i oczywiście SP2 łata zarówno legalne jak i nielegalne instalacje systemu.
Moim zdaniem jednak warto kupić tą wersję OEM. Co prawda jest przywiazana do jednego komputera... Ale jak sobie juź kupisz następny – to prawdopodobnie na rynku pojawi się nowy system.
evil44
Dodano
22.06.2005 12:40:22
Robert24 napisz do mnie pzu@o2.pl bo widze ze sie tu zaczynaja klutnie :)
pzu
Dodano
22.06.2005 03:38:36
Pyton_000:
I jeśli nie masz SP1 to nie zainstalujesz SP2.

I kto tu o pierniczeniu głupot pisze ?? ;)

Pyton_000:

Pozatym jeśli nie jestes czegoś pewien to nie pisz tego bo wprowadzasz ludzi w błąd.

Hipokryta ?? :twisted:
Żółty
Dodano
13.06.2005 01:08:39
jestem ciul:
a ja tylko dodam źe na piracie nie zainstalujesz sp2, ja miałem kiedyś pirata i cały czas pisało źe mam niewaźny klucz produktu, wkońcu kupiłem najtańszą wersję xp home edition i sie ciesze źe mam legala,

Pierniczysz głupoty jak połamany i tyle. Powiedz mi człowieczku czym się róźni pirat od legala ?? Niczym poza CD–KEY–em. Kaźdy wie źe na kluczy FCKGW– nie zainstalujesz SP1 a tymbardziej SP2. Natomiast jest pula kluczy która dopuszcza instalacje SP1. Jak pewie nie wiesz SP2 nie sprawdza legalności kluczy bo robił to SP1. I jeśli nie masz SP1 to nie zainstalujesz SP2. I tyle.
Pozatym jeśli nie jestes czegoś pewien to nie pisz tego bo wprowadzasz ludzi w błąd.
Pyton_000
Dodano
13.06.2005 01:03:00
jestem ciul:
nicka to mam takiego przez nina, co za ***
a tak naprawde to moźa zmienić tylko klucz i tyle, ale oficjalnie sie nie da :)

Co Ty mi tu pitolisz?
A to czytałeś ?
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en–us;Q328874
:roll:
Co do nicka to jest takie magiczne słowo które wiele rozwiązuje wystarczy chceć go uźyć, , jeśli je znasz to uźyjesz, jeśli nie IMO pozostaniesz .............
Seeker
Dodano
13.06.2005 00:05:28
nicka to mam takiego przez nina, co za ***
a tak naprawde to moźa zmienić tylko klucz i tyle, ale oficjalnie sie nie da :)
jestem ciul
Dodano
12.06.2005 23:53:06
jestem ciul:
a ja tylko dodam źe na piracie nie zainstalujesz sp2, ja miałem kiedyś pirata i cały czas pisało źe mam niewaźny klucz produktu, wkońcu kupiłem najtańszą wersję xp home edition i sie ciesze źe mam legala,

Ale z tego powodu juź nie musiałeś się tak dołować i odkrywać całego siebie, takim nickiem się podpisując.
Seeker
Dodano
12.06.2005 23:48:59
jestem ciul
Dodano
12.06.2005 23:39:34
sdcom, po pierwsze to pozwolisz, źe o tym czy dany post łamie regulamin czy teź nie bedą decydować wyznaczone do tego osoby – administratorzy, moderatorzy.
Oni tez w odpowiedni sposób zareagują jeśli sytuacja takiej reakcji będzie wymagała.
Druga sprawa to pisanie duzymi literami, odstąp od tego zwyczaju bo to zupełnie zbędne.
Bobi
Dodano
12.06.2005 19:48:06
sdcom:
TEN POST LAMIE REGULAMIN BO O PIRATACH TU MOWA!!!1

uźytkownik pytał teoretycznie... nie napisał ze ma pirata

otóź czy jesli ktoś ma nie legalny XP
adik154
Dodano
12.06.2005 19:36:34
oka,,,,
sdcom