PYTANIE I PROŚBA POMOCY ODNOŚNIE ZABEZPIECZEŃ
Mam następujące pytanie mianowicie często jest tak źe po zainstalowaniu windowsa przypadkowo ściągają nam się rózne robaki np. typu maslan czy tam jak często ludzie piszą błąd w LSA Shell itd. Ale jeśli ja od razu po zainstalowaniu windowsa chce zabezpieczyć kompa czy wystarczy tylko włączenie ochrony firewallowej w windows? czy musze zaraz po zainstalowaniu windows instalować łatki ( WindowsXP–KB823980–x86–PLK ) albo od razu firewalla czy antywirusa? Będe wdzięczny za odpowiedzi
pozdrawiam wszystkich
pozdrawiam wszystkich
Odpowiedzi: 4
aleksander:
naleźy zainstalować obydwa te pliki czy jeden wystarczy?
Dla swietego spokoju zainstaluj obydwa
naleźy zainstalować obydwa te pliki czy jeden wystarczy?
Tak, te poprawki trzeba zainstalowac dla swietego spokoju.
Zapora skutecznie blokuje polaczenia przychodzace na portach uzywanych przez blastera i sassera.
Zapora skutecznie blokuje polaczenia przychodzace na portach uzywanych przez blastera i sassera.
chodzi ci (o te poprawki) to aktualizaje tak?
ale powiedz mi EL NINO jak to jest z tymi łatkami naleźy je instalować czy nie ta mówie tu o takich plikach jak ten WindowsXP–KB835732–x86–PLK ; WindowsXP–KB823980–x86–PLK
Acha jak włącze zapore w xp to nie powieniem mieć juź kłopotów związanych z np LSA SHEL
I rozumiem przez to źe najlepiej będzie jak zainstaluje obydwa –te pliki?
ale powiedz mi EL NINO jak to jest z tymi łatkami naleźy je instalować czy nie ta mówie tu o takich plikach jak ten WindowsXP–KB835732–x86–PLK ; WindowsXP–KB823980–x86–PLK
Acha jak włącze zapore w xp to nie powieniem mieć juź kłopotów związanych z np LSA SHEL
I rozumiem przez to źe najlepiej będzie jak zainstaluje obydwa –te pliki?
Strona 1 / 1