Pytanie dotyczące możliwości zmiany języka Sytemu Windows XP, i nie tylko...
Witam,
Własnie dostalem od MSDN Academic Alliance klucz i mozliwość sciągnięcia systemu Win XP(obraz *.iso), ściągnąłem, jednak system jest w jezykuu angielskim. Czy można coś zrobić z tym sciągniętym systemem żeby był po polsku??? Mi sie wydaje że nie, ale na wszelki wypadek załążyłem tego posta, bo wszystkeigo jeszcze nie wiem. A jeśli nie można nic z tym zrobić, to czy jeśli ściągne sobie z torrentów obraz taki "Microsoft Windows XP Professional Corporate SP2 Integrated January 2007 MULTiLANG ETH0 [h33t PC CD IMAGE]" to czy możliwe jest że "MULTiLANG" równoznaczne jest z tym że będzie to również w jęz. polskim? Czy może lepiej ściągnąć ten obraz(również z torrentów) "Windows.XP.Professional.PL.Corporate.SP2.Integrated.Sept2006-giGGi". Jedyną różnicą między nimi jest komentarz umieszczony w nazwie pliku torrent, w jednym jest "January 2007" a w drugim "Sept2006"; jedank nie wmam pojęcia co to oznacza, domniemywuje jedynie, że w tym "January 2007" są najnowsze aktualizacje microsoftu, być może i windows media player 11, itp., jednak przekonany o tym nie jestem, gdyż nie znam się na tym zbyt bardzo. I kolejne pytanie, najważniejsz, dotyczące obydwu w/w plików torrent, to czy wpisany klucz który dostałem od MSDN będzie do nich pasował, a system zainstalowany z tym kluczem będzie oryginalny?
Proszę o pomoc.
Dzięki
Pozdrawiam