Pytanie do Rebe !!
Rebe skad ty jestes ??
ja za cholere Twojego jezyka zrozumiec nie moge ??
Z ktorego regionu Polski pochdzisz ??
Z powazaniem Doktor X
ja za cholere Twojego jezyka zrozumiec nie moge ??
Z ktorego regionu Polski pochdzisz ??
Z powazaniem Doktor X
Odpowiedzi: 20
Ciekawe źe słowo "kiep" jakoś przeinaczone nie zostało , wiadomo wszak od wieków co znaczy :roll:
Pan Majster nadzieję cichą chyba miał :roll: :wink:
Rebe:
I co ? – toź po takiej opcji – przynajmniej to pierwsze znajdzie się – jako to u zaprzeczenia pierwoustych – na swoim miejscu.
Co do drugiego zaś – to jbyłaby to zupełna abstrakcja – Pan Majster w moim typie bowiem nie jest zdecydowanie
Pan Majster nadzieję cichą chyba miał :roll: :wink:
I co ? – toź po takiej opcji – przynajmniej to pierwsze znajdzie się – jako to u zaprzeczenia pierwoustych – na swoim miejscu.
Co do drugiego zaś – to jbyłaby to zupełna abstrakcja – Pan Majster w moim typie bowiem nie jest zdecydowanie :P
Co do drugiego zaś – to jbyłaby to zupełna abstrakcja – Pan Majster w moim typie bowiem nie jest zdecydowanie :P
Ta elokwencje i abstrakcje wsadz se tam, gdzie mozesz Pana Majstra pocalowac :mrgreen: :wink: .Rebe:Jak mi EL SZarik będziesz tak interpolował swoją indolencję to nawet ja ostanę się zapultany w elokwencję jeno :wink:
Jak mi EL SZarik będziesz tak interpolował swoją indolencję to nawet ja ostanę się zapultany w elokwencję jeno :wink:
A co mi tu bedzie jakis Naczelny Fiut (nie mylic z Fiatem :P ) Forum trudnymi wyrazami rzucal. Pozniej wychodzi na to, ze i tak sam tylko wie co wypisuje :mrgreen: :mrgreen: .Rebe:Bo jakiś EL SZarik zdecydowanie przesadził z gwiazgdami w cenzurze – widac przeczulony jakiś :lol:
Ukey:
Sorry ale nic z tego nie kapuje. Jestem jeszcze za mlody na takie slowa :D Widzie ze bede musial sie przylozyc do nauki w tym roku. Albo wiecej siedziec na forum. TAK TAK to mi wyjdzie najlepiej i bede mial wieksza wiedze. A wiec REBE i INNIU "la politycy" WIECEJ TAKICH STWIERDZEN I ODRAZU WYJASNIENIA PROSZE :mrgreen:
1. Będziesz musiał – stwierdzenie nr 1.
2. To akurat nie musi być prawdą – stwierdzenie nr 2.
3. Nie jesteśmy głusi – stwierdzenie nr 3.
4. Nie musisz więc krzyczeć – wyjasnienie nr 1 ze
stwierdzeniem nr 3 związane.
5. Nie masz innych zajęć ? – Moźe w takim razie
rozbierz się i rzeczy popilnuj – sugestia nr 1
związana z formą i treścią wypowiedzi.
McScr@by:Ukey,
Proszę skącz ten destruktywny sposób prowadzenia konwersacji, gdyź Twoje erudycja jest zamało adekwatna do Rebe`go elokwencji i biorąc z punktu konrapunktu polityki formalnej, adekwatnej do zaistniałej tu sytułacji,
sugeruje iz masz charakter emeferydalny i nie jesteś humaniczny , przez co wystepuje u Ciebie totalny brak industrializacji do koniunkturalizmu.
:P :mrgreen: .
Sorry ale nic z tego nie kapuje. Jestem jeszcze za mlody na takie slowa :D Widzie ze bede musial sie przylozyc do nauki w tym roku. Albo wiecej siedziec na forum. TAK TAK to mi wyjdzie najlepiej i bede mial wieksza wiedze. A wiec REBE i INNIU "la politycy" WIECEJ TAKICH STWIERDZEN I ODRAZU WYJASNIENIA PROSZE :mrgreen:
Rebe:Bo jakiś EL SZarik zdecydowanie przesadził z gwiazgdami w cenzurze – widac przeczulony jakiś :lol:
e uźył takźe innych słów: kurwa, tylko nie umię tego z niczym pokojarzyć :| :mrgreen:
Rebe:Bo jakiś EL SZarik zdecydowanie przesadził z gwiazgdami w cenzurze – widac przeczulony jakiś :lol:
e uźył takźe innych słów: kurwa, tylko nie umię tego z niczym pokojarzyć :| :mrgreen:
Bo jakiś EL SZarik zdecydowanie przesadził z gwiazgdami w cenzurze – widac przeczulony jakiś :lol:
Yoda:Rebe:[...]Szarikąc od form koherentnych [...]
Rozbawiło mnie to. Ekstrahować i rachować w pierwszej osobie l.p. nie wolno teź?
Test: Szarik i Szarik :)
Pozdrawiam.
Nio tak, pierwsze i drugie chyba pod eutanazję podchodzą, a to jest przecieź zakazane :roll:
Rebe:[...]Szarikąc od form koherentnych [...]
Rozbawiło mnie to. Ekstrahować i rachować w pierwszej osobie l.p. nie wolno teź?
Test: Ekstrahuje i rachuje :)
Pozdrawiam.
McScr@by:A ma bo pisząc takie cuda nie osiąga się korzysci z ich pisania :wink: .
W zasadzie zgadzam się z toba, ale nie cąłkiem i nie w tej sprawie – jak zwykł był/jest mawiać Kałuźyński Zygmunt :wink: – albowiem abstrahując od form koherentnych i spuszczając się na innych zdanie w tej materiii zaistet dowodnym staje się twierdzenie iźe Ukey nie wie co pisze :lol: :wink:
Posłowie w Senacie raczej wiele nie gadają – to kwestia podziału ról w dwuizbowym parlamencie.
A ma bo pisząc takie cuda nie osiąga się korzysci z ich pisania :wink: .
McScr@by,z wszystkim się zgodzę ,ale co ma tu do tego koniunkturalizm :?: :shock:
:mrgreen:
:mrgreen:
Ukey,
Proszę skącz ten destruktywny sposób prowadzenia konwersacji, gdyź Twoje erudycja jest zamało adekwatna do Rebe`go elokwencji i biorąc z punktu konrapunktu polityki formalnej, adekwatnej do zaistniałej tu sytułacji,
sugeruje iz masz charakter emeferydalny i nie jesteś humaniczny , przez co wystepuje u Ciebie totalny brak industrializacji do koniunkturalizmu.
Rebe gada troszke jak poslowie w senacie gada wiele a i tak prawie nikt go nie rozumie :D . No chyba ze taki 2–gi Rebe albo taki inny posel. Kto sie zemna zgadza :?:
Cieszymy się , źe wiesz :wink:
Cieszymy się , źe wiesz :wink:
theboss78:Ciekawe jestem jak to wytrzymujesz :?:
Dla mnie to nie problem tyle siedzieć w sensie wydolnościowym, itp. Kwestia, czy np. rodzice stwierdzą, źe siedzę za długo... Czasem faktycznie, troszkę im to przeszkadza, ale źe nie zaniedbuję innych obowiązków, typu: domowych, szkoły (gdy ta jest), kolegów i koleźanek z "real world", a i źe w wyniku tego nie chodzę jak potłuczony i nie bredzę potem, to przymruźają na to oko i jest spoko :) :D 8)
Nie ukrywam, źe przez najbliźszy czas na pewno tak będzie... Wiem, źe się cieszycie :mrgreen:Rebe:A za komentarz niech posłuźyPawek:Jakoś trzeba nadrabiać inne zaległości, przez co na forum bywam, jak na mnie, niezwykle krótko ostatnio :wink::mrgreen: :wink:theboss78:I niech tak pozostanie.