Pytanie do programistów
Mam pytanie do dobrych programistów aby powiedzieli mi jak nauczyli sie programować.
Dodatkowo dołączam ankiete.
Dodatkowo dołączam ankiete.
Odpowiedzi: 15
Delphi.
Zaczynam Pascala.. ;)
No to ja w
c++, pascal, delphi, i teraz zaczynam visual c++
c++, pascal, delphi, i teraz zaczynam visual c++
gusioo:Damianos:PS: Tylko zastanawiam sie czy to nie jest jakaś forma dyskryminacji kobiet?? :wink:
To rysynek poglądowy, równie dobrze większą postacią moźy być kobieta, a mniejszą Ty.
Ta mniejsza to troche za mała jak na mnie :wink:
gusioo:Damianos:PS: Tylko zastanawiam sie czy to nie jest jakaś forma dyskryminacji kobiet?? :wink:
To rysynek poglądowy, równie dobrze większą postacią moźy być kobieta, a mniejszą Ty.
Ta mniejsza to troche za mała jak na mnie :wink:
Damianos:PS: Tylko zastanawiam sie czy to nie jest jakaś forma dyskryminacji kobiet?? :wink:
Damianos:PS: Tylko zastanawiam sie czy to nie jest jakaś forma dyskryminacji kobiet?? :wink:
Chciałem zacytować ale pierdołuf nie bede :wink:
Teraz sobie uswiadomiłem źe umiem juz programować :wink: Lece do łazienki popróbować (kiedys juz to robiłem)
Dzięki EL no ktoby pomyslał :mrgreen:
PS: Tylko zastanawiam sie czy to nie jest jakaś forma dyskryminacji kobiet?? :wink:
Teraz sobie uswiadomiłem źe umiem juz programować :wink: Lece do łazienki popróbować (kiedys juz to robiłem)
Dzięki EL no ktoby pomyslał :mrgreen:
PS: Tylko zastanawiam sie czy to nie jest jakaś forma dyskryminacji kobiet?? :wink:
Damianos, przeciez to nic trudnego. Mozesz zaczac od poczatku:
A pamietacie jak uczyliscie sie tych jęzoróf :mrgreen:
Troszke C++ i kiedys Delphi.
Java
Delphi
Uczyłem się go po to, źeby backdoory pisać... 8) :lol:
Uczyłem się go po to, źeby backdoory pisać... 8) :lol:
Pascal, C#, C++, Assembler
Error – moźesz głosować kilka razy ;)
Error – moźesz głosować kilka razy ;)
Nie źebym sie czepiał, ale większość programistów zna chyba więcej niź jeden język programowania, a w ankietach tego typu moźna zaznaczyć tylko jedną pozycję
Strona 1 / 1