PYTANIE DLA TYCH CO MAJA GŁOSNIKI CREATIVE 5.1
CZe wam
Mam zamiar sprawic sobei te głosniki teraz na świeta
wraz z kartą sound balster live 5.1 za 420 z są .
głosnki creative 5100
wszyscy tak zachwalaja tą firme i mnie juzprzekonali co do tyego zestawu.
Ale mam drobne pytanie czy te głosnki posiadaja wejscie śłuchawkowe bo to drobny szczegól ale dla mnei wazny bardzo???????
z góry dzieki za odpowiedzi
Mam zamiar sprawic sobei te głosniki teraz na świeta
wraz z kartą sound balster live 5.1 za 420 z są .
głosnki creative 5100
wszyscy tak zachwalaja tą firme i mnie juzprzekonali co do tyego zestawu.
Ale mam drobne pytanie czy te głosnki posiadaja wejscie śłuchawkowe bo to drobny szczegól ale dla mnei wazny bardzo???????
z góry dzieki za odpowiedzi
Odpowiedzi: 4
To chyba występują na rynku róźne zestawy 5100, ja mam pokrętło do basu z tyłu subwoofera a nie na pilocie.
To nie wiem jaki ty masz zestaw.
Ja mam Creativa 5.1 i mam regulację basów na pilotku(dwa pokrętełka–jedno do basów,drugie do głośności)
Pozdrawiam
Lia
Ja mam Creativa 5.1 i mam regulację basów na pilotku(dwa pokrętełka–jedno do basów,drugie do głośności)
Pozdrawiam
Lia
tak zgadza sie tylko w zestawie 5.1 jest pilot ale nie ma regulacji basow :))
Tam,mają wejście na słuchawki–bardzo poręczne.Mają taki fajny pilot,ktorym regulujesz basy i głośność(moźesz go sobie połoźyć na stole lub przykleić gdzieś)i właśnie w tym pilotku jest wejście na słuchawiki.Fajna sprawa–nie musisz włazić za kompa i podłączać słuchawek. :lol:
Pozdrawiam
Lia
Tam,mają wejście na słuchawki–bardzo poręczne.Mają taki fajny pilot,ktorym regulujesz basy i głośność(moźesz go sobie połoźyć na stole lub przykleić gdzieś)i właśnie w tym pilotku jest wejście na słuchawiki.Fajna sprawa–nie musisz włazić za kompa i podłączać słuchawek. :lol:
Pozdrawiam
Lia
Strona 1 / 1