Pytanie...
Witam!
Chciałbym się zapytać czy istnieje możliwość obejścia w jakiś nadzwyczajny sposób ograniczeń danego konta (konta z ograniczeniami) spod niego? Np. nie mogę instalować żadnego oprogramowania anie tworzyć jakichkolwiek plików wykonywalnych (np. .exe podczas programowania)
Odpowiedzi: 4
Rozumiem.
To była dygresja do innego wątku.
Mniejsza o większość.
Wyjaśnijmy sobie to inaczej:
Jeśli szukasz pomocy, bo nie możesz sobie poradzić sam w jakiejś tam krytycznej sytuacji, to rozumiem, że przychodzisz tu po pomoc.
I w miarę możliwości naszej wiedzy - otrzymasz ją.
Ale jeśli przychodzisz tu po to, abyśmy nauczyli Cię, jak łamać zabezpieczenia systemowe, to wybacz, ale chyba pomyliłeś fora.
Czy my się nie znamy XanTyp?
[quote]Tylko uważaj na brata i nie podpadnij mamie :mryellow: [/quote]
A po drugie, to tyle to ja wiem, że mogę się zalogować na admina i sobie nowe prawa nadać ale ja chcę to zrobić bez ujawnienia mnie. (że coś grzebałem)
Jasne, że jest. Przeloguj się na admina.
Nie ma się co obruszać, ale to pytanie jest dość... no właśnie. Jest dość... :-k
Po to są konta z ograniczeniami, żeby takimi właśnie były.
Jak chcesz zrobić więcej, pogadaj z adminem, lub zaloguj się jako on.
-
[quote=XanTyp]Jak chcesz zrobić więcej, pogadaj z adminem, lub zaloguj się jako on.[/quote] I wtedy nadaj sobie uprawnienia admina :mryellow:
-
[quote=Ucho][quote=XanTyp]Jak chcesz zrobić więcej, pogadaj z adminem, lub zaloguj się jako on.[/quote] I wtedy nadaj sobie uprawnienia admina :mryellow: [/quote]Tylko uważaj na brata i nie podpadnij mamie:mryellow:
Strona 1 / 1