Pytanie...

Witam! Chciałbym się zapytać czy istnieje możliwość obejścia w jakiś nadzwyczajny sposób ograniczeń danego konta (konta z ograniczeniami) spod niego? Np. nie mogę instalować żadnego oprogramowania anie tworzyć jakichkolwiek plików wykonywalnych (np. .exe podczas programowania)

Odpowiedzi: 4

Rozumiem.
sebastian5
Dodano
17.04.2009 22:19:37
To była dygresja do innego wątku. Mniejsza o większość. Wyjaśnijmy sobie to inaczej: Jeśli szukasz pomocy, bo nie możesz sobie poradzić sam w jakiejś tam krytycznej sytuacji, to rozumiem, że przychodzisz tu po pomoc. I w miarę możliwości naszej wiedzy - otrzymasz ją. Ale jeśli przychodzisz tu po to, abyśmy nauczyli Cię, jak łamać zabezpieczenia systemowe, to wybacz, ale chyba pomyliłeś fora.
XanTyp
Dodano
17.04.2009 20:11:13
Czy my się nie znamy XanTyp? [quote]Tylko uważaj na brata i nie podpadnij mamie :mryellow: [/quote] A po drugie, to tyle to ja wiem, że mogę się zalogować na admina i sobie nowe prawa nadać ale ja chcę to zrobić bez ujawnienia mnie. (że coś grzebałem)
sebastian5
Dodano
17.04.2009 19:08:35
Jasne, że jest. Przeloguj się na admina. Nie ma się co obruszać, ale to pytanie jest dość... no właśnie. Jest dość... :-k Po to są konta z ograniczeniami, żeby takimi właśnie były. Jak chcesz zrobić więcej, pogadaj z adminem, lub zaloguj się jako on.
XanTyp
Dodano
16.04.2009 08:18:12
  • Ucho 16.04.2009 13:43:49

[quote=XanTyp]Jak chcesz zrobić więcej, pogadaj z adminem, lub zaloguj się jako on.[/quote] I wtedy nadaj sobie uprawnienia admina :mryellow:

• XanTyp 16.04.2009 15:50:37

[quote=Ucho][quote=XanTyp]Jak chcesz zrobić więcej, pogadaj z adminem, lub zaloguj się jako on.[/quote] I wtedy nadaj sobie uprawnienia admina :mryellow: [/quote]Tylko uważaj na brata i nie podpadnij mamie:mryellow:

sebastian5
Dodano:
15.04.2009 21:17:49
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1