pusty ekran monitora

:cry: witam...włączyłam monitor i jak sie okazało nic niemam na nim, została tylko tapeta wszystkie ikonki jakie miałam na pulpicie zgineły...niewiem czy mam wirusa

Odpowiedzi: 3

Rebe:
Skoro uwaźasz, źe leczenie dźumy cholera jest jakimś wyjściem to ...nie będę Cie odwodził od takiego kroku :wink:
Pomoc systemowa i informacje o expand ; wiersz polecenia i expand /? ,a i tak do konsoli wejść trzeba, a tam trź moźna expand /? wpisać.
To tak coby nie bło, źe tylko do archiwum odsyłać zwykłem – choć akurat na temat podmiany explorera jest w nim ... duźo teamtów.
:roll: ale ześ nerwowy ale dzieki za to poklikam i zobacze :wink:
ewka
Dodano
15.01.2006 19:14:12
Skoro uwaźasz, źe leczenie dźumy cholera jest jakimś wyjściem to ...nie będę Cie odwodził od takiego kroku :wink:
Pomoc systemowa i informacje o expand ; wiersz polecenia i expand /? ,a i tak do konsoli wejść trzeba, a tam trź moźna expand /? wpisać.
To tak coby nie bło, źe tylko do archiwum odsyłać zwykłem – choć akurat na temat podmiany explorera jest w nim ... duźo teamtów.
Rebe
Dodano
15.01.2006 12:39:44
Rebe:
My teź nie wiemy, bo Twojego systemu źeśmy skanowaniu nie poddali.
A włączyć explorera próbowałeś – menadźer zadań – nowe zadanie – expolrer.exe ?
moźna teź spróbować przywrócić ten plik z płyty instalatora. – Oczywiście o ile to tylko z nim problem.

:lol: eeee ja tam ciemna dziewczyna moge co format dysku zrobic :wink:
ewka
Dodano
15.01.2006 12:08:17
ewka
Dodano:
15.01.2006 10:48:11
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1