Pulpit
Z Gorącą prośbą prosze Was byście pomogli mi zrobić takie coś... :roll:

Pozdrawiam :wink:

Pozdrawiam :wink:
Odpowiedzi: 8
Rebe:
gusioo – jaki link jest w moim poscie ? :lol:
Oźesz .. pomroczności jasnej dostałem :mrgreen:
Dobrze, PRZEPRASZAM WSZYSTKICH, bo widzę źe Was uraziłem. Bardzo mi przykro, i obiecuję źe to się więcej nie powtórzy. "Odpadek Świata" – myślę źe jeszcze mnie za mało znasz PaWL!C, źeby tak napisać, a moźe za mało znasz siebie? Pozdrawiam.
Bóg wybacza...
P.S. Szczerze mówiąc odpisując na posta, nie widziałem jeszcze tego potęźnego obrazu... – pomyślałem ,ze ktoś sobie robi jaja – więc teź napisałem...
Bóg wybacza...
P.S. Szczerze mówiąc odpisując na posta, nie widziałem jeszcze tego potęźnego obrazu... – pomyślałem ,ze ktoś sobie robi jaja – więc teź napisałem...
niestety jak na mnie to za wysokie choryzonty "/ Myślałem źe takiego bajera morzna zrobić za pomocą StyleXP albo coś "/
Pozdrawiam
Pozdrawiam
gusioo – jaki link jest w moim poscie ? :lol:
PaWL!C:
Moja głowa nie nie orientuje w tym Samurize :/ jednak zostanie mi tylko screen z takim pulpietm :)
Dźon Petrucci co to ciebie "odpadku świata" nie bede nic komentował.
Pozdrawiam
www.hslab.pl –> tam o samurize szukaj.
Moja głowa nie nie orientuje w tym Samurize :/ jednak zostanie mi tylko screen z takim pulpietm :)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Dźon Petrucci – zajmij się czytaniem zamiast pisania.
I dla Ciebie ot moze jakiś poźytek będzie, a i na forum śmieci się nie pojawią.
PaWL!C – zainteresuj się Samurize – poczytaj i popytaj np. tu:
http://forum.hslab.pl/
I dla Ciebie ot moze jakiś poźytek będzie, a i na forum śmieci się nie pojawią.
PaWL!C – zainteresuj się Samurize – poczytaj i popytaj np. tu:
http://forum.hslab.pl/
tak, masz Radeona i 256 DDRAM, oraz proc. firmy AMD. To typowy problem, spróbój w Ustawienia >> Panel Sterowania >> Takie rzeczy >> Pierdoły i na zakładce ogólne zaznacz "Hakuj pliki" oraz "Rób zawsze co ci kaźę gnoju". To powinno zadziałać. Powodzenia. Pozdrawiam. :lol:
Strona 1 / 1