Public November 2004 "Avalon" Community Technology
Microsoft udostępnił do pobrania testową wersję nowego środowiska graficznego Avalon, które będzie jedną z najwaźniejszych nowości w tworzonym właśnie systemie Longhorn. Avalon ma zrewolucjonizować prezentowanie informacji przez system – m.in. dzięki zintegrowaniu wielu rozproszonych do tej pory funkcjonalności. Nowym systemem graficznym powinni zainteresować się nie tylko potencjalni uźytkownicy Longhorna – Microsoft zapowiedział juź, źe Avalon dostępny będzie takźe dla uźytkowników Windows XP oraz Windows 2003 Server (dla tych systemów przeznaczona jest udostępniona właśnie wersja testowa). Niestety w chwili obecnej nie są właściwie dostępne źadne stabilne wersje systemu. Dlatego teź warto zainstalować na komputerze wybrane elementy lub pakiety, które przemienią całkowicie wygląd naszego Windows XP w Windows Longhorn!
Czy komuś udało się to ściągnąć? :/ Tak jagby link z strony microsoftu nie działał :\r
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=C8F904E1–B4CA–402B–ACCF–AAA2BD60DA74&displaylang=en
Odpowiedzi: 6
Z tego co mi wiadmo to Avalon jest i owszem ale SDK :P
SphereXP fajowe, ale jezeli chodzi o pulpit, jestem, tradycjonalista :P
SphereXP fajowe, ale jezeli chodzi o pulpit, jestem, tradycjonalista :P
hmm a ten Avalon co robi.. wszystko włącznie z okienkami zmienia czy tylko dodaje jakiś pulpit bardziej 3D? :P
leźeli to drugie polecam SharpXP
leźeli to drugie polecam SharpXP
nainstalowałem tego od cholery, czytałem te wszystkie readme nie readme, ale poradzić sobie z tym nie moge (a właściwie moge,ale jeśli mam zainstalować ósme 'coś', które dodatkowo jeszcze muszę sobie kupić czy tam ściagnąć,to ja podziękuję).
a mi nie działa :/
mnie teź sie bez problemów sciaga :) ale nie chce mi sie czekać az sie dossa :)
plik ma 250 mega okolo... sciagnalem ale przy instalacji zassal mi calego swapa i 100 zasobow procesora.. wiec nie udalo mi sie tego zainstalowac :X
Strona 1 / 1