Psychorap
Jako źe jest to mój ulubiony rozdaj muzyki, chcialbym spytać czy moźe zancie jeszcze jekieś dobre zespoły/wykonawców, oprócz oczywiście tych najbardziej znanych, chodzi mi o coś czego jeszce nie znam.
Odpowiedzi: 6
Ciesze sie ze zrozumiales o co mi chodzi, natomiast co do poziomu merytorycznego – jesli cos bedzie nie tak, z pewnoscia dowiesz sie o tym pierwszy.emil:Rozumiem źe wypowiedź EL NINO była aluzją i mała na celu zwrócenie uwagi na nieśćisłość w mojej wypowiedzi...
Jeśli ktoś jest zaintresowany tym tematem to wie co mam na myśli pisząc "najbardziej znanych". Księgi tajemniczej oczywiście słuchałem – i wydaje mi się źe wszyscy zainteresowani gatunkiem teź. Rzeczywiście mój poprzedni post moźe być dla niektórych nie zrozumały, nieporeawny stylistycznie za co przepraszam (takźe za literówki jeśli ktoś jest w tych sprawach szczególnie pedantyczny). Więc postaram się zadać pytanie tak, aby wszyscy zrozumieli: Jake znacie zespoły lub wykonawców wykonujących pychorap? Rozumiem źe wypowiedź EL NINO była aluzją i mała na celu zwrócenie uwagi na nieśćisłość w mojej wypowiedzi, moźe teraz El Admin poczuje się utyswakcjonowany, jeśli jednak będzie miał jakieś zastrzeźenia do poziomu merotoycznego moich wypowiedzi uprzejmie prosze o powiedzenie mi tego wprost.
Seeker:gieras:Kaliber 44 i plyta Ksiega Tajemnicza. Prolog
gieras , z ciekawością graniczącą z nadzieją na nowe doznania, zapytam – który to....wykonawca ?, 44 czy Prolog? :mrgreen:
A imie jego będzie czterdzieści i cztery ;)
gieras:Kaliber 44 i plyta Ksiega Tajemnicza. Prolog
gieras , z ciekawością graniczącą z nadzieją na nowe doznania, zapytam – który to....wykonawca ?, 44 czy Prolog? :mrgreen:
Ps. EL o jakich utworach gadasz? – masz na myśli ....Schizofrenika XXI wieku ? :mrgreen:
Kaliber 44 i plyta Ksiega Tajemnicza. Prolog
Ja znam wylacznie tych wykonawcow ktorych Ty tez znasz, wiec Ci nie pomoge.
Strona 1 / 1