PS 2
Witam ostatnio sciagnolem tekena 5 z rozszezeniem (iso) chcialem sie dowiedziec czy z takich plikow bez nagrywania na plyte mozna zrobic image a potem otworzyc Virtual clonem i jakim programem mzna zrobic image? zgor dziex
Odpowiedzi: 14
Klonpiotr masz racje juz mi sie odechcialo tego tekkena 5 usunolem obraz i mam spokoj hehe i fajna rozmowa wam sie rozwinela pozdrawiam papa
czterech_:Damianos:Na 5 z polaka nie masz co liczyć i ti na 100%, bo po kropce zdanie zaczyna sie z duźej litery.
pisząc na kompie nie popełniłem tego grzechu od ponad 3 lat i jestem z tego dumny,taki stajl jakoby :D
Makaronizma raczej ;)
czterech_:gusioo –> polemizowałbym dalej. uźycie cudzysłowa jest w tym wypadku oczywiste przy bardziej oficjalnym (a więc i forumowym) pisaniu – mamy przecieź do czynienia z metaforą. wiadomo,źe komputer oczu nie ma i zobaczyć czegoś to na pewno nie umie. słowem,którego nie naleźałoby umieszczać tu w cudzysłowie jest np. wykryć; zobaczyć jest przecieź zarezerwowane dla istot źywych (pwn).
Moźe masz rację, ale komputer jako istota nie rozumna "przeczyta" prawie kaźdą płyte, nie koniecznie poprawnie ją identyfikując.
czterech_:mamy tu do czynienia z typowym sporem intepretacyjnym, gdzie tak naprawdę nigdy nie ma jednego słusznego rozwiązania – najczęściej rozwiązuje się spory tego typu metodą demokratyczną, a więc 'większość ma rację'; innymi słowy, jeśli tylko ja na tym forum zrozumiałem to nieszczęsne "zobaczy" w ten sposób, to ja zrozumiałem je źle, a nie słowo/cudzysłów zostały źle uźyte.
Pozwól, źe tym razem zakończymy – jak słusznie raczyłes zauwaźyć – naszą polemikę, na obupólnym prozumieniu ;)
czterech_:hop hop.
[btw: źeby mi to tylko nie było odebrane za jakąś wielką kłótnię, taka przyjemna językowa polemika 8)]
Równieź tak uwaźam.
Pozdrawiam.
wy tu sobie gadu gadu,a Mis się chyba przestraszył tek mądrych słów,źe juz nie chce mu się odpalać tego obrazu.
Damianos:Na 5 z polaka nie masz co liczyć i ti na 100%, bo po kropce zdanie zaczyna sie z duźej litery.
pisząc na kompie nie popełniłem tego grzechu od ponad 3 lat i jestem z tego dumny,taki stajl jakoby :D
gusioo –> polemizowałbym dalej. uźycie cudzysłowa jest w tym wypadku oczywiste przy bardziej oficjalnym (a więc i forumowym) pisaniu – mamy przecieź do czynienia z metaforą. wiadomo,źe komputer oczu nie ma i zobaczyć czegoś to na pewno nie umie. słowem,którego nie naleźałoby umieszczać tu w cudzysłowie jest np. wykryć; zobaczyć jest przecieź zarezerwowane dla istot źywych (pwn).
mamy tu do czynienia z typowym sporem intepretacyjnym, gdzie tak naprawdę nigdy nie ma jednego słusznego rozwiązania – najczęściej rozwiązuje się spory tego typu metodą demokratyczną, a więc 'większość ma rację'; innymi słowy, jeśli tylko ja na tym forum zrozumiałem to nieszczęsne "zobaczy" w ten sposób, to ja zrozumiałem je źle, a nie słowo/cudzysłów zostały źle uźyte.
hop hop.
[btw: źeby mi to tylko nie było odebrane za jakąś wielką kłótnię, taka przyjemna językowa polemika 8)]
czterech_:jej. ten. no. zero we mnie zrozumienia chyba. w czytaniu teź. no bo przecieź oczywistym jest, źe jeśli ktoś pisze, źe komputer nie zobaczy płyty, to chodzi mu o to, źe gra się nie uruchomi. mój boźe. i ja liczyłem na 5 z polskiego. co za dół.
To pewnie wiesz co znaczy: " "
Wiec pisząc nie "zobaczy" to miałem na myśli, źe nie rozpozna CD jako GRY.
Na 5 z polaka nie masz co liczyć i ti na 100%, bo po kropce zdanie zaczyna sie z duźej litery.
gusioo:czterech_:gusioo:A ten obraz to na 100% jest na PC ?
Bo jak na PS2 to pecet tego nie "zobaczy".
nie wypowiadaj się w kwestiach,o których nie masz zielonego pojęcia. zobaczy bez problemu (ha, dzięki temu zrobiłem megabiznes wysyłając ludziom intro do san andreas :D bo jest na plycie jako .mpeg).
Zobaczyć zobaczy, ale jako CD z danymi, a nie z grą.
Czytaj ze zrozumieniem.
jej. ten. no. zero we mnie zrozumienia chyba. w czytaniu teź. no bo przecieź oczywistym jest, źe jeśli ktoś pisze, źe komputer nie zobaczy płyty, to chodzi mu o to, źe gra się nie uruchomi. mój boźe. i ja liczyłem na 5 z polskiego. co za dół.
czterech_:gusioo:A ten obraz to na 100% jest na PC ?
nie wypowiadaj się w kwestiach,o których nie masz zielonego pojęcia. zobaczy bez problemu (ha, dzięki temu zrobiłem megabiznes wysyłając ludziom intro do san andreas :D bo jest na plycie jako .mpeg).
Zobaczyć zobaczy, ale jako CD z danymi, a nie z grą.
Czytaj ze zrozumieniem.
pierwsze pytanie – po co to wszystko? chcesz grać na ps2, czyli po prostu pytasz jak masz to wypalić (wleź na forum psx extreme i w odpowiednie faq jesli tak)? chcesz...eee...grać na kompie na emulatorze (:D :D :D)? to odsyłam do topicu o san andreas w dziale gry. chcesz przejrzec pliki z płyty (tekken chyba ma wyciągalną muzyke swoją drogą)? więc tak jak lud mówi.
gusioo:A ten obraz to na 100% jest na PC ?
Demik:to nielegaalne :D :?: :!: :idea: :arrow:
Kurna, Demik co to Ciebie obchodzi ? Moźesz zacząć odpowiadać na pytania, a nie co ślina na język przyniesie ?
to nielegaalne :D :?: :!: :idea: :arrow:
A ten obraz to na 100% jest na PC ?
Teraz jak juz to otworzylem to zamaiast w emulatorze odczytac mi ta plyte co mam w demon toolsie to on mi na nia wchodzi;( co mam zrobic?
Przecieź rozszerzenie ISO jest obrazem płyty. Wystarczy tylko nagrać na płytkę albo otworzyć w jakimś emulatorze (np. Deamon tools).
Mam nadzieje źe ten tekken to tylko kopia zapasowa oryginału.
Mam nadzieje źe ten tekken to tylko kopia zapasowa oryginału.
Strona 1 / 1