przywracanie systemu

witam mam pytanko mianowicie jak zrobie przywracanie systemu na wybranej partycji C to wszystkie dane tam zapisan pojda sie....w zapomnienie

Odpowiedzi: 9

gary:
jak przywroce system to one sie pojawia od nowa czy juz nie ?
Przywracanie systemu nie zajmuje sie backupem takich pierdół.
EL NINO
Dodano
20.02.2005 15:22:52
andrzej1:
...w jaki sposób moźna utworzyć trochę miejsca na dysku, ilośc dostępnego miejsca, bo nie za bardzo to wszystko rozumiem

No jak to ?? Pozbywasz sie zbednych plikow, softu, odchudzasz system... wszystko zmierzajace do zwiekszenia wolnego miejsca na partycji
Zapodaj dokladna tresc komunikatu
Dlaczego myslisz ze to wina Javy ??
Probowałes wylaczyc i właczyc przywracanie ??
Bobi
Dodano
20.02.2005 13:38:42
w czasie przywracania systemu otrzymuję tylko komunikat, źe operacja nie za bardzo powiodła się, myślę źe tu moźe być zainstalowana java, poza tym chyba nie tylko ona tu przeszkadza, próbowałem się wrócić kilka dni wstecz, ale nic z tego, system nie akceptuje mi tego, następna sprawa w jaki sposób moźna utworzyć trochę miejsca na dysku, ilośc dostępnego miejsca, bo nie za bardzo to wszystko rozumiem
andrzej1
Dodano
20.02.2005 13:23:12
ooo jezeli chodzi o przywracanie systemu tez mam pytanie... np. mam fotki na pulpicie usunalem je nawet z kosza... i jak przywroce system to one sie pojawia od nowa czy juz nie ?
gary
Dodano
20.02.2005 13:12:45
Sprawdz dostepnosc wolnego miejsca na dysku. Jesli masz ponizej 200MB to system w tym momencie wylacza przywracanie. Punkty utworzone przed 90 dniami tez sie kasuja
Sprawdz czy nie przez przypadek zmienił Ci sie ten czas. EL NINO podawał wartosc w rejestrze ktora nalezało zmodyfikować
Jeszcze jedna kwestia. "Nie moge przywrocic systemu" co to wg Ciebie zanczy ?? Wywala jakis komunikat czy zwyczajnie nie masz utworzonych w tym czasie punktow ??
Bobi
Dodano
20.02.2005 12:18:56
taki sam miałem problem, tylko nie mogłem go w ogóle przwrócić systemu, poniewaź chyba jakieś programy miałem zainstalowane i przeszkadzało mi to z tym przywracanie systemu, między innymi chyba java, ktorą mam, co mam w przyszłości zrobić, aby móc przywrócić system, bo jak narazie to mam pewne aplikacje systemowe, które mi blokują to, albo programy, nie mogę się cofnąć w stecz
andrzej1
Dodano
20.02.2005 08:27:48
dzieki
granat
Dodano
15.02.2005 21:02:05
nie martw sie nic nie powinno sie stac... jedynie zainstalowane programy mogą sie odinstalowac wszystko zalezy do którego momentu chcesz przywrócic system
Rudiczek
Dodano
15.02.2005 17:10:20
nie martw sie nic nie powinno sie stac... jedynie zainstalowane programy mogą sie odinstalowac wszystko zalezy do którego momentu chcesz przywrócic system
Rudiczek
Dodano
15.02.2005 17:10:20
granat
Dodano:
15.02.2005 16:44:30
Komentarzy:
9
Strona 1 / 1