Przywracanie systemu
Nie działa mi przywracanie systemu.Z komputerem mam do czynienia od niedawna.W systemie nie mam wyłączonego przywracania,co moźna zrobić aby przywracanie systemu działało.Moźe mi ktoś pomóc?
Odpowiedzi: 3
Jeszcze raz wracam do mojego tematu,bo chciałbym go uzupełnić.Mianowicie gdy chcę odsłuchać dzwonek to nie mogę,bo przy dzwonku jest tylko kwadracik–nie ma głośnika.A gdy chcę przywrócić do wcześniejszego stanu komputer(tzn.do poprzednich ustawień to wyskakuje komunikat,źe źadne zmiany na tym komputerze nie zostały wprowadzone.
Chcę przywrócić komputer do wcześniejszego stanu,bo na internecie nie otwierają mi się wszystkie okienka,ani nie mogę odsłuchać dzwonków.Gdy ustawię przywracanie systemu to po przywracaniu wyskakuje mi komunikat,źe źadne zmiany nie zostały przywrócone(czy coś podobnego). Zaznaczam jeszce raz,źe jestem początkującym internautą.
Troszkę konkrestniej – co to znaczy "nie dziąła" – czym się to objawia, bo tak to truno orzec czy plik programu np. uległ uszkodzeniu i trzeba go podmienić ,czy przyczyna leźy gdzie indziej.
Strona 1 / 1