przywracanie systemu
Mam mały problem. Dużo korzystam z usłóg emula i bitcometa (często zostawiam kompa na noc) w dniu dzisiejszym załważyłem iż komuter się ostro zawiesił(w rzaden sposób niemogłem go uruchomić dopiero twardy reset pomógł). Zaczołem sprawdzać co mogło być przyczyną tej zawieszkii odkryłem iż w ciągu kilku ostatnich nocy powstało kilka punktów przywracania systemu (których sam nie tworzyłem). Moje pytania jest takie czy system może samoistnie utworzyćm punkty przywracania systemu..... i czy istnieje możliwość importu logów systemowych lub ich edycja (jeśli komuś udało się włamać to czy mógł dokonać usunięcia pewnych wpisów)........? Ps. system winxp sp2 , zonealarm, program antywirusowy, neostrada, firewall na routerze (mało funkcjonalny)
Odpowiedzi: 1
kaszpirowski:czy system może samoistnie utworzyćm punkty przywracania systemu.....
Pewnie że może a co jak instalujesz sterowniki z grafiki to też się punkty tworzą, ale żeby podczas działąnia programów typu P2P...weird (dziwne)
kaszpirowski:czy istnieje możliwość importu logów systemowych lub ich edycja (jeśli komuś udało się włamać to czy mógł dokonać usunięcia pewnych wpisów)........? Ps. system winxp sp2 , zonealarm, program antywirusowy, neostrada, firewall na routerze (mało funkcjonalny)
Nie wiem czy istnieje ale przy takim zabezpieczeniu typu antywirus a co dopiero firewall to nie ma bata...chyba że nie widziałem prawdziwego...myk...
Strona 1 / 1