Przywracanie systemu. Nie działa????

wszedłem na stronki gdzie moźna wysyłas podobno darmowe smsy do wszystkich sieci wiec jak wszedłem no to wyświetliło sie do sciągniecia chyba program no wiec sciągnąłem no i złapałem takiego syfa :oops: źe nic ani źaden antywirus go nie usunął, połaczenie z internetem chcialo mi łącyć przez 0700.... (mam przez modem telefoniczny) nie mogłem wejść wogóle do internetu nic poprostu cuda :(
wiec nie było wyjścia jak przywrócić system no własnie dlaczego nie chce cofnąc systemu obojętnie jaki wybiorę punkt to cofa ale po uruchomieniu "nie wprowadzono źadnych zmian" i tak samo jest jeźeli chcę z trybu awaryjnego
no ale jakoś mi sie udało usunąć to za pomoca HJ (znalazłem podejrzany proces i go usunąłem no i mysle źe dobrze trafiłem bo po chwili wszystko było ok) ale później probowalem i nadal nie działa to przywracanie systemu (obojętnie jaki punkt wybiorę i z jakiego trybu chce przywrócić) niby cofa ale źadnych zmian nie wprowadzi
wiec chciałbym sie dowiedzieć dlaczego nie działa???
co w takiej sytuacji zrobić???
czy juź nie będę mógł przywracać systemu???
Dzięki za jakiekolwiek informacje :D

Odpowiedzi: 4

Przeinstalowanie systemu ZAWSZE pomoźe :mrgreen:
Jeźeli utwoźyłeś nowy punkt przywracania prawdopodobnie nie będzie problemu.
MarcinX
Dodano
26.07.2005 01:21:29
no oki przeskanowałem avast i ad–adware SE
avast nic nie znalazł ale ad–adware znalazł 19 kilka kluczy, plików i jeden folder (aktualizacja z dziś)
mam nadzieje ze jak mi sie teraz coś stanie to uda mi sie cofnąć system juz nie raz mnie uratował (utworzyłem punkt kontrolny) narazie nie bede cofał bo jest wszystko oki)
a czy wogóle moźe sie tak stać źe poprostu nie będzie mi cofał systemu???
czy przeinstalowanie systemu pomoźe??
Dzięki :D
slawek79
Dodano
26.07.2005 00:48:08
Lub punkty przywracania szlag trafił.
MarcinX
Dodano
25.07.2005 22:45:05
moźe wystarczy przeskanować system jakimś antyvirem??
MetaVirus
Dodano
25.07.2005 22:13:37
slawek79
Dodano:
25.07.2005 16:33:42
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1