Przyśpieszyć Win XP

W jaki sposób przyśpieszyć start Win XP bo mi jak się ładuje to pasek przelatuje 17 razy. Mój komp to celek 2,4 G RAM 1G

Odpowiedzi: 9

głównie biega mi o to ,źe forum jest po to aby pomagać jak wiemy dokładnie a wystarczy podać link do posta i po problemie pozdro ale sie wkurzyłem deczko sami rozumiecie jak to jest
roller
Dodano
20.11.2005 11:57:37
roller:
wiecie co to powuja ye fora jak kaźdy tylko pisze poszukaj se w internecie i takie tam ale k... wszyscy mądrzy zamknąć to forum jak tylko się czyta to se poszukaj i takie tam alfa i omedzy informatyki to do was pacany

Chłopcze – wyjasnię Ci dokładnie i na konkretnym przykładzie:
O kaźdym z tych trzech elementów podanych w moim pierwszym poscie sam pisałem wyczerpująco na tym forum od kilku do kilkunastu razy.
Co najmniej kilku uzytkowników ma w tej kwesti taki sam lub większy "dorobek".
Czy w związku z tym, źe ktoś nie chce do archiwum zajrzeć mam być zobowiązany do klepania teg0 samego raz kolejny ?
Odpowiedź jest oczywista – Nie, nie tylko obowiązku nie mam, ale nawet nie powinienem tego robić.
Psim obowiązkiem – z regulaminu wynikającym – jest przeszukanie zawrtości forum.
Nie będę gołosłowny – ten zapis brzmi tak:
Zanim zadasz pytanie poczytaj forum (uźyj funkcji Szukaj), być moźe problem został juź rozwiązany
Nim więc kolejny post z pretensjami napiszesz odrób lekcję, bo moźe my i pacany jesteśmy, ale za to cechuje nas ściśle określony stosunek do lenistwa i gówniarstwa* takich jak Ty mocarzy intelektu.

* co oznacza gówniarstwo poszukaj sobie w archiwum.
Rebe
Dodano
20.11.2005 10:04:08
wiecie co to powuja ye fora jak kaźdy tylko pisze poszukaj se w internecie i takie tam ale k... wszyscy mądrzy zamknąć to forum jak tylko się czyta to se poszukaj i takie tam alfa i omedzy informatyki to do was pacany
roller
Dodano
20.11.2005 09:51:12
Potwierdzam Rebe, są tacy którzy pytanie nad szukanie przekładają, jeden taki znajduje się na mojej liście "ludzie do obicia za głupote i natręctwo" (pozdrawiam Łukasza Sz.)
spiderko
Dodano
19.11.2005 21:30:51
Bool2 – jest sobotni wieczor. Nie bedę Ci humoru psuł dostaniejszym pisaniem.
Wszystko jest w archiwum do znalezienia bez broblemu, zaś programy, których nazwę się zna zwyklo się wyszukiwać w internecie.

Masz problem wiec wykaź choć trochę inwencji i poszukaj tego co Cię interesuje. Z czystej ciekawości wpisąłem w wyszukiwarkę "przyspiesz* XP" i ograniczyłem wyszukiwanie do teog działu – to raptem 148 wyników – zapewne w części z nich są odpowiedzi na zadane przez Ciebie pytania.

PS.
Pono gdzieś w zasadach dot uczestnictwa jest coś na temat tego, źe najpierw sie szuka, a dopiero potem pyta, ale penie to tylko wymysł takich, którzy innym chcą źycie utrudnić, bo przeciez kto by tam zwaracał uwagę ,ze przy rejestracji jest mowa o Regulaminie.
Rebe
Dodano
19.11.2005 19:38:40
ale to jest w biosie czy gdzie
i gdzei mozna znaleść tego bootvisa
Bool2
Dodano
19.11.2005 19:29:08
Napisze odwrotnie – Bieźący tryb transferu nie powinien być opisany jako PIO.
Rebe
Dodano
19.11.2005 19:22:32
jakie powinny być udtawienia pracy kontrolera IDE ??
Bool2
Dodano
19.11.2005 19:20:46
1. sprawdzić tryb pracy kontrolera IDE
2. Uźyć BootVisa
3. Przypisac na stąłe dane DHCP.

Poniewaź szczegółowe informacje na ten temat są bez trudu do znalezienia w archiwum to ..tam własnie zapraszam.
Rebe
Dodano
19.11.2005 19:17:21
Bool2
Dodano:
19.11.2005 19:04:56
Komentarzy:
9
Strona 1 / 1