Przyśpieszyć Win XP
W jaki sposób przyśpieszyć start Win XP bo mi jak się ładuje to pasek przelatuje 17 razy. Mój komp to celek 2,4 G RAM 1G
Odpowiedzi: 9
głównie biega mi o to ,źe forum jest po to aby pomagać jak wiemy dokładnie a wystarczy podać link do posta i po problemie pozdro ale sie wkurzyłem deczko sami rozumiecie jak to jest
roller:
wiecie co to powuja ye fora jak kaźdy tylko pisze poszukaj se w internecie i takie tam ale k... wszyscy mądrzy zamknąć to forum jak tylko się czyta to se poszukaj i takie tam alfa i omedzy informatyki to do was pacany
Chłopcze – wyjasnię Ci dokładnie i na konkretnym przykładzie:
O kaźdym z tych trzech elementów podanych w moim pierwszym poscie sam pisałem wyczerpująco na tym forum od kilku do kilkunastu razy.
Co najmniej kilku uzytkowników ma w tej kwesti taki sam lub większy "dorobek".
Czy w związku z tym, źe ktoś nie chce do archiwum zajrzeć mam być zobowiązany do klepania teg0 samego raz kolejny ?
Odpowiedź jest oczywista – Nie, nie tylko obowiązku nie mam, ale nawet nie powinienem tego robić.
Psim obowiązkiem – z regulaminu wynikającym – jest przeszukanie zawrtości forum.
Nie będę gołosłowny – ten zapis brzmi tak:
Zanim zadasz pytanie poczytaj forum (uźyj funkcji Szukaj), być moźe problem został juź rozwiązany
Nim więc kolejny post z pretensjami napiszesz odrób lekcję, bo moźe my i pacany jesteśmy, ale za to cechuje nas ściśle określony stosunek do lenistwa i gówniarstwa* takich jak Ty mocarzy intelektu.
* co oznacza gówniarstwo poszukaj sobie w archiwum.
wiecie co to powuja ye fora jak kaźdy tylko pisze poszukaj se w internecie i takie tam ale k... wszyscy mądrzy zamknąć to forum jak tylko się czyta to se poszukaj i takie tam alfa i omedzy informatyki to do was pacany
Potwierdzam Rebe, są tacy którzy pytanie nad szukanie przekładają, jeden taki znajduje się na mojej liście "ludzie do obicia za głupote i natręctwo" (pozdrawiam Łukasza Sz.)
Bool2 – jest sobotni wieczor. Nie bedę Ci humoru psuł dostaniejszym pisaniem.
Wszystko jest w archiwum do znalezienia bez broblemu, zaś programy, których nazwę się zna zwyklo się wyszukiwać w internecie.
Masz problem wiec wykaź choć trochę inwencji i poszukaj tego co Cię interesuje. Z czystej ciekawości wpisąłem w wyszukiwarkę "przyspiesz* XP" i ograniczyłem wyszukiwanie do teog działu – to raptem 148 wyników – zapewne w części z nich są odpowiedzi na zadane przez Ciebie pytania.
PS.
Pono gdzieś w zasadach dot uczestnictwa jest coś na temat tego, źe najpierw sie szuka, a dopiero potem pyta, ale penie to tylko wymysł takich, którzy innym chcą źycie utrudnić, bo przeciez kto by tam zwaracał uwagę ,ze przy rejestracji jest mowa o Regulaminie.
Wszystko jest w archiwum do znalezienia bez broblemu, zaś programy, których nazwę się zna zwyklo się wyszukiwać w internecie.
Masz problem wiec wykaź choć trochę inwencji i poszukaj tego co Cię interesuje. Z czystej ciekawości wpisąłem w wyszukiwarkę "przyspiesz* XP" i ograniczyłem wyszukiwanie do teog działu – to raptem 148 wyników – zapewne w części z nich są odpowiedzi na zadane przez Ciebie pytania.
PS.
Pono gdzieś w zasadach dot uczestnictwa jest coś na temat tego, źe najpierw sie szuka, a dopiero potem pyta, ale penie to tylko wymysł takich, którzy innym chcą źycie utrudnić, bo przeciez kto by tam zwaracał uwagę ,ze przy rejestracji jest mowa o Regulaminie.
ale to jest w biosie czy gdzie
i gdzei mozna znaleść tego bootvisa
i gdzei mozna znaleść tego bootvisa
Napisze odwrotnie – Bieźący tryb transferu nie powinien być opisany jako PIO.
jakie powinny być udtawienia pracy kontrolera IDE ??
1. sprawdzić tryb pracy kontrolera IDE
2. Uźyć BootVisa
3. Przypisac na stąłe dane DHCP.
Poniewaź szczegółowe informacje na ten temat są bez trudu do znalezienia w archiwum to ..tam własnie zapraszam.
2. Uźyć BootVisa
3. Przypisac na stąłe dane DHCP.
Poniewaź szczegółowe informacje na ten temat są bez trudu do znalezienia w archiwum to ..tam własnie zapraszam.
Strona 1 / 1