przyśpieszanie neostrady

Witam. Czy słyszał ktoś moźe o przerabianiu neostrady, tj. z najniźszej opcji na najwyźszą? Nie wiem czy jest to prawda, ale podobna takie coś kosztuje 100 zł i jest praktycznie niewykrywalne. Co o tym myślicie?

Do modów: nie chodzi mi o sposób w jaki to zrobić, ale czy w ogóle coś takiego występuje (bo jestem na 99% pewny).

Odpowiedzi: 9

j/w – limit jest teź nałoźony na modem adsl,bylo wielu napaleńców,którzy je sobie ładnie pozdejmowali,ale jest jeszcze drugi identyczny,na centrali. więc zdejmiesz czy nie, na jedno wyjdzie,chyba,źe pobawisz się w splinter cella i zmienisz sobie spod centrali :D ale wtedy automatycznie bedziesz dostawał rachunki za wyzsza opcje,bo ruch jest zliczany automatycznie,wiec co za roznica...
czterech_
Dodano
27.01.2005 23:45:01
Poza tym prędkość przesyłu moźe być oograniczona przez sam modem adsl.... moźe to miał na myśli.
A co do zmian na centrali...twoi znajomi są moimi znajomymi.. tam teź tylko człowiek to konfiguruje
leon1313
Dodano
26.01.2005 15:41:53
Mam człowieka w "Błękitnej"
Nie ma takiej fucking crazy moźliwości, źebyście cokolwiek zdziałali.
Don Kichot teź nie wiele zdziałał, ale pamięta się o nim ;–p
Vaya con Dios, Amigos :)
XanTyp
Dodano
26.01.2005 01:23:12
Życze powodzenia z przerabianiu neostrady!
Prędkość neostrady jest kontrolowana na kilku poziomach:
–na porcie (port jest kreowany da daną prędkość)
–na loginie (do nazwy uźytkownika przypisana jest prędkość)
Więcej nie wiem, ale na pewno jeszcze gdzieś 8)
Sadek
Dodano
30.12.2004 15:26:35
Gunman:
[proszę o nastrojową muzykę w tle]

Przypasiła by tu teraz jaka "Bogurodzica" albo "Rota" :mrgreen:
Bobi
Dodano
15.12.2004 22:37:52
gieras:
w takim razie Pan z Wami chlopaki......

[proszę o nastrojową muzykę w tle] Tak... zdecydowaliśmy się walczyć...my sami...przeciwko monopliście...moźemy przegrać...ale to nie waźne, waźne jest tylko to źe się nie poddamy... staniemy przeciwko nim i nawet nie zadrźy nam powieka... tak to my... wspaniali...nieustraszeni...złe duchy kapitalizmu...to my...drźyjcie telekomunikaci...nadchodzimy...zajdziemy was wtedy gdy poddawac sie bedciecie waszemu ulubionemu zajeciu... wyzyskiwaniu biednych dziatek...podejdziemy was i z zimna krwia poderzniemy gardlo...wiem mozemy zginac...to prawda...ale to nic...nie poddamy sie... bedziemy walczyc... z systemem i z tym co go stworzylo... zginiemy, ale bedzie to smierc chwalebna...jeszcze bedziecie spiewac o nas piesni... :cry: :cry: :cry: :cry:
Gunman
Dodano
15.12.2004 22:32:48
Gunman:
hmmm, niby jest oczywiste, ale jednak... spróbuję dowiedzieć się więcej bo mój znajomy specjalnie kupuje sobie neo min aby to zrobić... no cóź, zobaczymy... :)
w takim razie Pan z Wami chlopaki......
gieras
Dodano
15.12.2004 22:11:53
hmmm, niby jest oczywiste, ale jednak... spróbuję dowiedzieć się więcej bo mój znajomy specjalnie kupuje sobie neo min aby to zrobić... no cóź, zobaczymy... :)
Gunman
Dodano
15.12.2004 21:46:24
I w ten jakźe analityczny, logiczny i wnikliwy Rebe udowdnił fakt oczywisty.
Anonymous
Dodano
15.12.2004 19:09:41
Gunman
Dodano:
15.12.2004 17:23:57
Komentarzy:
9
Strona 1 / 1