przyśpieszanie neostrady
Witam. Czy słyszał ktoś moźe o przerabianiu neostrady, tj. z najniźszej opcji na najwyźszą? Nie wiem czy jest to prawda, ale podobna takie coś kosztuje 100 zł i jest praktycznie niewykrywalne. Co o tym myślicie?
Do modów: nie chodzi mi o sposób w jaki to zrobić, ale czy w ogóle coś takiego występuje (bo jestem na 99% pewny).
Do modów: nie chodzi mi o sposób w jaki to zrobić, ale czy w ogóle coś takiego występuje (bo jestem na 99% pewny).
Odpowiedzi: 9
j/w – limit jest teź nałoźony na modem adsl,bylo wielu napaleńców,którzy je sobie ładnie pozdejmowali,ale jest jeszcze drugi identyczny,na centrali. więc zdejmiesz czy nie, na jedno wyjdzie,chyba,źe pobawisz się w splinter cella i zmienisz sobie spod centrali :D ale wtedy automatycznie bedziesz dostawał rachunki za wyzsza opcje,bo ruch jest zliczany automatycznie,wiec co za roznica...
Poza tym prędkość przesyłu moźe być oograniczona przez sam modem adsl.... moźe to miał na myśli.
A co do zmian na centrali...twoi znajomi są moimi znajomymi.. tam teź tylko człowiek to konfiguruje
A co do zmian na centrali...twoi znajomi są moimi znajomymi.. tam teź tylko człowiek to konfiguruje
Mam człowieka w "Błękitnej"
Nie ma takiej fucking crazy moźliwości, źebyście cokolwiek zdziałali.
Don Kichot teź nie wiele zdziałał, ale pamięta się o nim ;–p
Vaya con Dios, Amigos :)
Nie ma takiej fucking crazy moźliwości, źebyście cokolwiek zdziałali.
Don Kichot teź nie wiele zdziałał, ale pamięta się o nim ;–p
Vaya con Dios, Amigos :)
Życze powodzenia z przerabianiu neostrady!
Prędkość neostrady jest kontrolowana na kilku poziomach:
–na porcie (port jest kreowany da daną prędkość)
–na loginie (do nazwy uźytkownika przypisana jest prędkość)
Więcej nie wiem, ale na pewno jeszcze gdzieś 8)
Prędkość neostrady jest kontrolowana na kilku poziomach:
–na porcie (port jest kreowany da daną prędkość)
–na loginie (do nazwy uźytkownika przypisana jest prędkość)
Więcej nie wiem, ale na pewno jeszcze gdzieś 8)
Gunman:
[proszę o nastrojową muzykę w tle]
Przypasiła by tu teraz jaka "Bogurodzica" albo "Rota" :mrgreen:
gieras:
w takim razie Pan z Wami chlopaki......
[proszę o nastrojową muzykę w tle] Tak... zdecydowaliśmy się walczyć...my sami...przeciwko monopliście...moźemy przegrać...ale to nie waźne, waźne jest tylko to źe się nie poddamy... staniemy przeciwko nim i nawet nie zadrźy nam powieka... tak to my... wspaniali...nieustraszeni...złe duchy kapitalizmu...to my...drźyjcie telekomunikaci...nadchodzimy...zajdziemy was wtedy gdy poddawac sie bedciecie waszemu ulubionemu zajeciu... wyzyskiwaniu biednych dziatek...podejdziemy was i z zimna krwia poderzniemy gardlo...wiem mozemy zginac...to prawda...ale to nic...nie poddamy sie... bedziemy walczyc... z systemem i z tym co go stworzylo... zginiemy, ale bedzie to smierc chwalebna...jeszcze bedziecie spiewac o nas piesni... :cry: :cry: :cry: :cry:
w takim razie Pan z Wami chlopaki......Gunman:
hmmm, niby jest oczywiste, ale jednak... spróbuję dowiedzieć się więcej bo mój znajomy specjalnie kupuje sobie neo min aby to zrobić... no cóź, zobaczymy... :)
hmmm, niby jest oczywiste, ale jednak... spróbuję dowiedzieć się więcej bo mój znajomy specjalnie kupuje sobie neo min aby to zrobić... no cóź, zobaczymy... :)
I w ten jakźe analityczny, logiczny i wnikliwy Rebe udowdnił fakt oczywisty.
Strona 1 / 1