Przykra sprawa.

Witam wszystkich serdecznie. Przykro mi, źe przybywam do Was w dość nieprzyjemnej sprawie, ale okoliczności mnie do tego zmuszają. Jeden z forumowiczów o nicku Godunow za cel źycia postawił sobie pognębienie moderaotrów forum xxxxxxxxxxxxxxx
Oto przykład niektórych wypowiedzi jakie padły publicznie i e–mailowo:

19 stycznia :
–––––––––––––
Malutka próbka co czeka Twoje forum .
Ty chciałeś tej Wojny..
No chyba źe mnie publicznie przeprosisz..
Godunow
Bawię sie twoim kosztem znakomicie..!!
Po wysłaniu serii identycznych postów w wielu kopiach do wszystkich działów.

Po zbanowaniu:

Przed paroma minutami byłem na Twoim kiepskim forum
Dla mnie nie stanowi problemu wejście na innym IP
Juź byłem .
Co do moich osiagów..
Napewno sa wieksze jak Twoje nie pisźe przez pan bo nie jesteś
człowiekiem honoru a do takowych tak pisuję..!!!!! jedynie przez ty
i t o małe by nie mylić z duźym.!! To ma znaczenie regulamin
twojego forum !!!! Koń by się uśmiał.!!!
Chcesz mogę sie ponownie zarejstrowć np, godunow 1 etc ?
Niet problema kak gawarit Anglicy.!!
Pamietaj ultimatum co do sr (moderatora upływa o godz, 00,00
Jeźeli usunie tak jak pisałem wcześniej to rzeczywiści ostatnie
nasze spotkanie..
Nie zamierzam się w takim głownie dalej tarzać.!!
To do zobaczneia !!!
Bo widzę źe rs nie chce wykonac mojej prośby
No chyba źe go poprosisz..!!!!!!
Widać po ostaniej wypowidzi sr Musze znowu tam przybyć..!!

I wiele wiele innych.
Swoją drogą niesamowite ile twarzy moźe mieć człowiek, prawda?

Odpowiedzi: 14

Zatem zgodnie z zyczeniem zamykam temat.
mrsit
Dodano
26.01.2005 08:22:57
Gwoli wyjaśnienia Szanowny Panie Adminie cytaty uźytkownika kacal pochodźa z moich emaili do admina forum entera . A nie z forum !! (które tam opublikowano)

Jeszcze raz Zwracam się z prośbą o zamknięcie Tematu !!
Pozdrawiam I Przepraszam Pana za zamieszanie wywołane niejako moja osobą.
Anonymous
Dodano
25.01.2005 15:03:23
kacal:
Witam wszystkich serdecznie. Przykro mi, źe przybywam do Was w dość nieprzyjemnej sprawie, ale okoliczności mnie do tego zmuszają. Jeden z forumowiczów o nicku Godunow za cel źycia postawił sobie pognębienie moderaotrów forum xxxxxxxxxxxxxxx

I nie bardzo rozumiem co my z tym mamy zrobic ?
mrsit
Dodano
25.01.2005 09:18:26
Seeker:
O co tak naprawdę chodzi, w tym postcie? źeby wywalić Gudunowa z CentrumXP , bo się posprzeczał z modratorami Entera? :?
Tutaj nie przypominam sobie by doszło do jakich problemów z userem o takim nicku.

Udowddniłem im na tamtejszym forum ze wystarczą proste motody maskwania IP mojego komputera aby się zarejstrować !! czy wejć na to forum. po zabanaowaniu

Nie wypowiadam sie na zarzuty!!
Bo tu to forum z którego się wiele nauczyłem o komputerach to jest porządne forum i bicie piany tu nie przystoi !!

Zresztą problem nie dotyczy spraw tego forum!
Zwracam się z prośbą o zamknięcie tego wątku !!

Gość podobne rzeczy wkleja na wielu forach ...
Nawiasem mówiąc wypisueje to ich moderator .!!

Pozdrawiam Tu Wszystkich .
N
Anonymous
Dodano
24.01.2005 15:53:12
kietek:
kacal:
Tak ten wątek jest zupełnie orwellowski, ale trzeba by się było wgłębić w treść źeby zrozumieć. Generalnie zasada jest taka, od nowych uźytkowników wymagane są tylko sprawy elementarne.
Bardzo ciekawe forum no nie powiem :lol: :lol:
Znam tylko jedno, gdzie atmosfera jest podobna :lol: :lol:

Mam prośbę. Bez takich odwołań, bo ani to ładne, ani smieszne*, ani na temat.

* Śmieszne to moze być – dla znających "dokonania" obraźonych królewien co to teraz z neoficka gorliwościa zachowują się jak anegdotyczny kelner : "Nie ja, to kolega".
Rebe
Dodano
23.01.2005 22:26:44
kacal:
Tak ten wątek jest zupełnie orwellowski, ale trzeba by się było wgłębić w treść źeby zrozumieć. Generalnie zasada jest taka, od nowych uźytkowników wymagane są tylko sprawy elementarne.
Bardzo ciekawe forum no nie powiem :lol: :lol:
Znam tylko jedno, gdzie atmosfera jest podobna :lol: :lol:
kietek
Dodano
23.01.2005 22:18:03
kacal
Dodano
23.01.2005 22:12:36
Dodam tylko tyle , źe dałem sobie czas i otworzyłem do czytania jeden z tematów i.....właściwe tylko Jurek Orwell do głowy mi przychodzi jak czytam coś takiego :?
xxxxxxxxx
PS. kacal, Godunowa teź tak ocenialiście? :?

Seeker – to nie złosliwość – to konsekwencjia poprzedniego postu.

Rebe
Seeker
Dodano
23.01.2005 22:07:05
Oczywiście rozumiem. Niestety nie wziąłem pod uwagę kwestii techicznej – źe sprawy wenętrzne trzymamy w wewnętrzym wątku. Tak jak napisałem, jeśli wątek jest nieodpowiedni sugeruję jego całkowite usunięcie. Chodziło mi tylko o nagłośnienie sprawy.
kacal
Dodano
23.01.2005 21:36:56
Sam temat miałem mieć pierwotnie w głębokim powaźaniu, ale ......
Jeźeli w dwóch z 3 linków do czegoś(?) – w jednem jest mowa o tym, źe godunow jest be..... – wyskakuje, źe mam się zalogować – czyt. zarejestrowac. to uznaję ten temat za czyste działanie reklamowe.
W związku z powyźszym wszystkie linki , które się w nim znajdowały usuwam i prosze o nieumieszczanie kolejnych.
Rebe
Dodano
23.01.2005 21:32:54
O źadnym wyrzucaniu, upominaniu, etc. nie ma wogóle mowy, jako, źe uźytkownik nie naruszył reguł Centrum XP. Niestety spora część radosnej twórczości została wycięta: xxxxxxxxxxxxx
oto pozostałości, a w związku z tym, źe ten człowiek uparł się na gnębienie forum (jako wonudog, godunow1 etc) postanowiłem zapoznać ze sprawą szersze gremium. Post ma charakter czysto informacyjny i nie niesie ze sobą źadnej prośby czy groźby. Jeśli jest nieodpowiedni to proszę moderatora o usunięcie go.
kacal
Dodano
23.01.2005 21:26:06
O co tak naprawdę chodzi, w tym postcie? źeby wywalić Gudunowa z CentrumXP , bo się posprzeczał z modratorami Entera? :?
Tutaj nie przypominam sobie by doszło do jakich problemów z userem o takim nicku.
I naprawdę, łatwo jest kogoś na infamię skazać, ale jeśli autor tego posta sądzi, źe po takich wyrwanych z kontekstu cytatach potępię jako user tego forum Godunowa , to jest w błędzie.
Gdyby nawet to i prawda była , to jak źycie wskazyje , ta prawda zazwyczaj pośrodku leźy IMO
Nie znam sprawy.
Seeker
Dodano
23.01.2005 21:21:47
Sprawa jest banalnie prosta – staramy się w ten sposób pozbyć Godunowa. Niech męczy kogoś innego.

ps. w linku jest błąd, na koncu nie powinno być kropki
kacal
Dodano
23.01.2005 21:20:10
Super no i co chcesz tutaj osiagnac :?: :lol: :lol:
kietek
Dodano
23.01.2005 21:13:33
kacal
Dodano:
23.01.2005 20:56:31
Komentarzy: