przycisk .....
witam
mam takie male pytanko czy da sie tak zrobic ze po najechaniu kursorem myszki np . na baner myszka samoczynnie powtarza swoie klikniecie bez koniecznosci klikania palcem :lol:
prosze jesli ktos potrafi tak zrobic niech odpisze
pozdrawiam wszystkich :)
mam takie male pytanko czy da sie tak zrobic ze po najechaniu kursorem myszki np . na baner myszka samoczynnie powtarza swoie klikniecie bez koniecznosci klikania palcem :lol:
prosze jesli ktos potrafi tak zrobic niech odpisze
pozdrawiam wszystkich :)
Odpowiedzi: 10
ok jak mi oddadza drukarke z serwisu to ci podesle... :D
WIELKIE THX I WIELKI BROWAR :)
WIELKIE THX I WIELKI BROWAR :)
100 zł sie nalezy :)
Ciesze sie, ze dziala i moglem pomoc.
Ciesze sie, ze dziala i moglem pomoc.
Dzieki jestes wielki !!!!!!!!!!!!!!!
to dziala !!!!!!!!!!!!
nie no brak mi slow .........
WIELKIE DZIEKI
POZDRAWIAM
to dziala !!!!!!!!!!!!
nie no brak mi slow .........
WIELKIE DZIEKI
POZDRAWIAM
Napisalem specjalnie dla Ciebie program.
Aby dzialal potrzebna jest biblioteka VB6.
:?: Jak to uruchomic?
:arrow: No to 2x kliknac na AutoClick.exe :). Aby uaktywnic: Alt+K – tak samo sie dezaktywuje.
:?: Jak ustawic czestotliwosc klikania?
:arrow: 2x na taka zielona ikone na pasku zadan. I tam jest pole tekstowe w ktore sie wpisuje wartosc w milisekundach i OK.
:?: Jak to zamknac?
:arrow: 2x na zielona ikonke i zamknac X.
Aby dzialal potrzebna jest biblioteka VB6.
:?: Jak to uruchomic?
:arrow: No to 2x kliknac na AutoClick.exe :). Aby uaktywnic: Alt+K – tak samo sie dezaktywuje.
:?: Jak ustawic czestotliwosc klikania?
:arrow: 2x na taka zielona ikone na pasku zadan. I tam jest pole tekstowe w ktore sie wpisuje wartosc w milisekundach i OK.
:?: Jak to zamknac?
:arrow: 2x na zielona ikonke i zamknac X.
Blizzard:
JN:
Myślenie to przyszłość – pamiętaj.
Widze ze kolega Emil nas odwiedzil :lol: :lol:
Coz za zaszczyt :D
Mały OT:
A nie myślenie ma przyszłość ?
pozdrawiam EMILa
JN:
Widze ze kolega Emil nas odwiedzil :lol: :lol:
Coz za zaszczyt :D
Odnosnie tematu to nigdy sie z czyms takim nie spotkalem.
postaram sie dokladnie opisac o co mi chodzi wiec...
chcialbym zrobic tak aby myszka lewy jej przycisk (bynajmniej u mnie) caly czas powtarzal samoczynne
klikniecie chodzi o to zebym ja niemusial klikac caly czas tylko zeby cos zmodyfikowac zeby klikala sama np co 1 sek :) (jakos zablokowac przycisk czy cos takiego )
moze sa takie programy
troche zagmatwalem ale nmysle ze teraz kazdy bedzie wiedzial o co mi chodzi
pozdrawiam :)
chcialbym zrobic tak aby myszka lewy jej przycisk (bynajmniej u mnie) caly czas powtarzal samoczynne
klikniecie chodzi o to zebym ja niemusial klikac caly czas tylko zeby cos zmodyfikowac zeby klikala sama np co 1 sek :) (jakos zablokowac przycisk czy cos takiego )
moze sa takie programy
troche zagmatwalem ale nmysle ze teraz kazdy bedzie wiedzial o co mi chodzi
pozdrawiam :)
Nie wiem czy Ci chodzi o zrobienie wlasnego banera na strone, czy z juz istniejacych linkow (na stronach).
A ja maźe sobie kiedy będę mógł sterować komputerem np telepatycznie – nie wykluczam źe taki program istnieje.
Problem wrzucać do wyszukiwarek i zobaczyć co się znalazło mniej lenistwa a więcej myślenia.
Problem wrzucać do wyszukiwarek i zobaczyć co się znalazło mniej lenistwa a więcej myślenia.
marek321:
A co lenistwo, niechce sie klikac :?:
Strona 1 / 1