Przycinanie sie filmow ;/ Pomocy!
Witam.. Czy wie ktos czym moze byc spowodowane przycinanie sie filmow?Wlasciwie kazdego filmu..a to robi sie denerwujace.. Kodeki mam te co zainstalowal AllPlayer przez update'a..Bardzo prosze o szybka pomoc..
Odpowiedzi: 11
szym a te filmy nie są czasami odtwarzane z cd? jeśli odpalasz z hdd to faktycznie moga to byc kodeki ale jeśli chcesz oglądać z cd i tnie to skopiuj film na hdd i zobacz co sie dzieje ... jesli to pomoźe to wina leźy w szybkosci nagrywania płytki. doświadczyłem tego na własnej skórze i wiem źe to teź moze byc przyczyną cięcia filmów. płytki wypalane 48x tną wszystkie, zacząłem palic 16–24x i śmiga bez jękania ;]
o ile nie kodujesz – polecam filtry ffdshow :] (obecnie obsluguja prawie wszystkie formaty audio + video – a tylko 2 MB :))
odistalowac wszystko (kodeki) i all playerem poprzez live update sciagnac to co potrzeba
Pakiet K–Lite.
Będzie grało.
Wcześniej wywal stare kodeki.
Będzie grało.
Wcześniej wywal stare kodeki.
Hmm no gierki i programy chodza w porzadku..wina kodekow mowicie...To ja juz naprawde nie wiem co mam instalowac zeby wszystkie filmy dzialaly i sie nie ciely itp... ehh
A jak chodzą gry i inne programy bez problemu.
Ja bym nie byl taki pewny tych kodekow
bo w ~80% przypadkow przycinania sie filmow na dosc dobrym sprzecie to wlasnie ich wina
bo w ~80% przypadkow przycinania sie filmow na dosc dobrym sprzecie to wlasnie ich wina
EL NINO:
Jesli uwazasz ze kodeki sa wlasciwe, to ... system stoi na NTFS ? A jesli tak, to czy wylaczone indeksowanie ?
otoz tak system stoi na NTFS a indeksowanie jest wylaczone.. Co teraz? :P
Jesli uwazasz ze kodeki sa wlasciwe, to ... system stoi na NTFS ? A jesli tak, to czy wylaczone indeksowanie ?
hmm nie sadze – AMD Athlon XP 2600+ 512 mb ram no i raczej nic innego w tym momencie nie jest potrzebne :P
A jaki masz sprzet ?? Moze po prostu nie daje rady filmom ??
Strona 1 / 1