Przeźucić pare giga
Mam pytanie. Czy moźna przeźucić pare giga z np. dysku "D" do dysku "C".
Chciałem u siebie tak zrobić. Na "D" mam 50Gb, a na "C" 12Gb. Dało by się przeźucić np.10Gb do dysku "C" z dysku "D" ??
Chciałem u siebie tak zrobić. Na "D" mam 50Gb, a na "C" 12Gb. Dało by się przeźucić np.10Gb do dysku "C" z dysku "D" ??
Odpowiedzi: 6
OK. Dzięki! Macie "+" u mnie :)
:D :D :D
Zrobiłem to.
:D :D :D
Zrobiłem to.
Peter_l:
moohomor:
adi007 ja zaproponuje ci partition magic 8. Bez problemu zmieniasz rozmir partycji bez utraty danych i konwertujesz jak chcesz. :wink: Pozdro.
moohomor – nie obraź się, ale nie umiesz czytać..... zobacz co pisze adi007 – źe uźywał właśnie PM8
I teraz juź nie chodzi o zmianę wielkości partycji tylko ograniczenie wielkości dysku.
Sorry Peter_1 faktycznie. Za baedzo zapatrzyłem się na walki gigantów forumowych. Dzięki z uwagę. :wink: Pozdro.
moohomor:
adi007 ja zaproponuje ci partition magic 8. Bez problemu zmieniasz rozmir partycji bez utraty danych i konwertujesz jak chcesz. :wink: Pozdro.
moohomor – nie obraź się, ale nie umiesz czytać..... zobacz co pisze adi007 – źe uźywał właśnie PM8
I teraz juź nie chodzi o zmianę wielkości partycji tylko ograniczenie wielkości dysku.
adi007 sprobuj to zrobic jakims programikiem do tworzenia partycji bez kasowania danych
mysle ze partition magic to zalatwi :)
mysle ze partition magic to zalatwi :)
A czmu ma sie nie dac? Jesli masz na tyle miejsca, dajesz kopiuj badz przenies i tyle. Czekasz az sie skopiuja... :shock:
Strona 1 / 1