Przezroczysty pasek zadan / zadań
Witam, chciałbym uzyskać efekt przezroczysty pasek zadań ;) tj. najlepiej zeby tlo bylo przezroczyste, a ikony oraaz litery wyglądały normalnie.. da się taki bajer jakoś uzyskać? w StyleXP mozna zaly pasek zadan lekko uprzezroczyścić, ale nie o to mu chodzi..
Odpowiedzi: 6
gusioo:
XenonX:
gdyby mi chodziło o to to nie zawracałbym dupy, a ty mógłbyś czytać ze zrozumieniem
Kolego trochę kultury, bo nie mam obowiązku zawracać sobie D**y Twoim postem, jak równeź Twoją osobą.
Dla mnie:chciałbym uzyskać efekt przezroczysty pasek zadań
Jest jednoznaczne z tym co podałem w linku.
Następnym razem: http://rtfm.killfile.pl .
Dobrze gadasz Guusio :] nie wiem po co w ogóle takie ludziska na forum wchodza jeźeli zadaje pytanei a sam nie wie co napisał i oczekuje czegoś innego :roll: :arrow: zastanów sie człowieku o co pytasz :?:
zapodając mi google zarzuciłeś źe nie umiem się posługiwać tą wyszukiwarką..
XenonX:
...
Problem, nie problem. Ale gdybyś napisał, źe nie oto Ci chodzi, a Ty zaraz wyskaujesz z czytaniem ze zrzumieniem i oburzasz się wielce, źe ktoś nie odpowiedział Ci na pytanie.
Masz rację, nikt mnie nie zmusza do czytania, a widocznie chciałem, a tego zabronić mi nie moźesz.
trochę kolego zrozumienia :)
a czy ktoś TOBIE tego nakazuje? nikt, więc droga wolna.. nie czytaj, nie odpowiadaj i tyle :| tez problem :roll:
XenonX – zamiast podziękować i normalnie powiedzieć, źe nie o to Ci chodzi wysakujesz z jakimiś pretensjami.
Z takim podejściem nie oczekuj zbyt wiele...
The_judge
zeby tlo bylo przezroczyste, a ikony oraaz litery wyglądały normalnie..
bo nie mam obowiązku zawracać sobie D**y Twoim postem, jak równeź Twoją osobą.
a czy ktoś TOBIE tego nakazuje? nikt, więc droga wolna.. nie czytaj, nie odpowiadaj i tyle :| tez problem :roll:
XenonX – zamiast podziękować i normalnie powiedzieć, źe nie o to Ci chodzi wysakujesz z jakimiś pretensjami.
Z takim podejściem nie oczekuj zbyt wiele...
The_judge
XenonX:
gdyby mi chodziło o to to nie zawracałbym dupy, a ty mógłbyś czytać ze zrozumieniem
Kolego trochę kultury, bo nie mam obowiązku zawracać sobie D**y Twoim postem, jak równeź Twoją osobą.
Dla mnie:
chciałbym uzyskać efekt przezroczysty pasek zadań
Jest jednoznaczne z tym co podałem w linku.
Następnym razem: http://rtfm.killfile.pl .
Strona 1 / 1