Przesiadka z pirata XP na legalnego bez powtórnej instalacji.

Kupiłem legalnego Windows XP. Jak zastąpić pirata XP bez powtórnej instalacji. Tak aby można było przeprowadzić aktywację.

Odpowiedzi: 6

Ja bym zmienił razem, łatwo w google znajdziesz poradnik odnośnie zmienieniu tego samemu chyba w 10 punktach, trochu w rejestrze potem dajesz zmień przez telefon najprawdopodobniej. Aha a płyte z nielegalem wyrzuć nikt sie nie doczepi raczej.
Small Mike
Dodano
17.06.2008 15:29:34
Napisże tak: jest w sieci trochę(?) informacji na temat używania róznych "aktywatorów", które potrafią cudów dokonać, a ich działanie niestety nie ogranicza się do zawartości plików wpa. Jest również trochę postów związanych z wersjami vlk czy jak im tam i tego, że klucze do nich dorabiane ( te legalne ) nie zawsze chcą pasować. Jest pewnie i coś jeszcze, ale szukał nie będe, a pamiętać nie pamiętam. Co do zmiany klucza - to raczej już by trzeba nie tym MS-owym narżedziem się bawić, zresztą nie jest to jedyny patent na dokonanie takiej zmiany, ale - to jest działanie, z punktu widzenia MS prawidłowe, kupić zestaw legalizujący, a nie system "luzem" ( gdyby wtedy coś szło nei tak to niech się MS martwi ) - To już jednak inna bajka.
Rebe
Dodano
17.06.2008 15:25:11
Jakie mogą być przesłanki do tego, że aktualizacja "nie zaskoczy" ?
damiancore
Dodano
17.06.2008 15:13:52
Jest parę haczyków, które mogą* doprowadzić do tego, że zmiana klucza przejdzie, a np. aktywacja nadal nie będzie mozliwa. * To nie znaczy, że muszą.
Rebe
Dodano
16.06.2008 20:52:51
A jeżeli systemy były by , co do wersji zgodne, to nie wystarczy podmienić klucz na ten kupiony ? Nawet MS, udostępnia soft do zmiany klucza... Zaintrygowało mnie, gdyż sam wykonywałem operację po mojemu i aktywacja przeszła
damiancore
Dodano
16.06.2008 19:19:26
Nałozyć.
Rebe
Dodano
16.06.2008 15:55:13
ciekawy50
Dodano:
16.06.2008 15:52:26
Komentarzy:
6