PRZERWY w działaniu forum?
Czy dziś około godziny 13.10–13.50 byłby jakieś przerwy w działaniu serwisu???
Odpowiedzi: 13
faktycznie zauwazylem przerwe, zamiast cxp otwarla mi sie biala strona. ale za 5 minut bylo juz ok
Czep sie. Jak za kosciolem bylem o tej godzinie :mrgreen: .Kuba:jak się zostawi serwis bez opieki a przed wyjściem nie wygoni się z niego El NINO.
Ukey:
A tak wiecej cos o tej galerji moge sie dowiedziec jaki kod PHP czy ASP jak kto woli
Losuje jeden obrazek z podanej puli i go wyświetla, źadnej filozofii.
Kuba:taaa ;–)
No właśnie ja teź byłem na obiedzie, więc nie wiem co się działo. Tak to jest jak się zostawi serwis bez opieki a przed wyjściem nie wygoni się z niego El NINO. Potem nigdy nie wiadomo co się właściwie działo ;–)
Troszke z innej beczki jadac na wakacje widzialem co chwile reklamy z firmami El Bud, El ciep, El i tutaj ta literka omega, Kurcze jakas plaga :P A tak wiecej cos o tej galerji moge sie dowiedziec jaki kod PHP czy ASP jak kto woli
PS Forum obecnie baaardzo zle dziala :[ Wolno i nieda sie nic zrobic kurde co sie dzieje. Wam tez :?:
taaa ;–)
No właśnie ja teź byłem na obiedzie, więc nie wiem co się działo. Tak to jest jak się zostawi serwis bez opieki a przed wyjściem nie wygoni się z niego El NINO. Potem nigdy nie wiadomo co się właściwie działo ;–)
wszyscy poszli do kościółka lub na niedzielny obiadek :P
W załączniku załączam statystyke na dziś. Juź któryś raz pojawia się nagle taka dziura, a to dziwne, bo CXP działa na dwóch niezaleźnych serwerach (serwis, forum), więc nawet jeśli jeden przestaje działać, to drugi jest OK.
Kuba:ale tak na serio? nikt nie zauwazyl, ze cos z serwisem albo forum o 13.00 jest nie tak?
Siedziałem na forum mniej wiecej w tych godzinach i wszystko chodzilo jak zawsze.
ale tak na serio? nikt nie zauwazyl, ze cos z serwisem albo forum o 13.00 jest nie tak?
Kuba:Ukey:
A wlasnie jak zrobic ta "galerie" zdjec co ma Kuba w avarcie
PHP
A juz myslalem ze ASP... :twisted:
Ukey:
PHP
Mi forum niedziala co jakis czas.. Pakazuje sie jakies dziwne ip zamiast adresu i ze adres niemoze byc sprowadzony cos w tym stylu. Jest to wina chyba mojego neta ale niewiem poczekam 10 minut i juz dziala :)
nie zanotowano.
btw: skąd się bierze dynamiczne...eee...znaczy takie co za kaźdym reloadem się zmieniają... awatary?
btw: skąd się bierze dynamiczne...eee...znaczy takie co za kaźdym reloadem się zmieniają... awatary?
Strona 1 / 1