przejmowanie uprawnien

A wiec tak jak w temacie robie wszystko zgodnie z FAQ i niestety w trakcie wyswietla mi sie odmowa dostepu zasoby udostepnione nie zostaly utworzone w tym czasie a bardzo mi zalerzy na odzyskaniu tych plikow poniewaz mam tam ponad 140gb dnych do odzyskania wiec nie chcialbym tego stracic :( pozdrawiam

Odpowiedzi: 4

Nie ma za co.
wojtt
Dodano
18.01.2008 17:06:04
dzieki wojtt pomoglo :) a co do rebe to uprawnien nie dalo sie zmienic i w tym byl problem :) to sie wyswietlalo przy probie zmiany uprawnien. a przyczyna tego calego zamieszania to brak pliku w windowsie co spowodowalo brak mozliwosci uruchomienia go wiec podpialem moj dysk pod drugiego kompa i chialem odzyskac dane :) pliki nie byly szyfrowane. jeszcze raz dzieki wszystkim :) pozdrawiam
vandrad
Dodano
18.01.2008 14:41:53
Spróbuj tak: Otwórz dowolny folder -> narzędzia -> opcje folderów -> widok -> odznacz "Użyj prostego udostępniania plików" Teraz PPM na tym folderze -> właściwości -> zabezpieczenia -> dodaj ->zaawansowane -> znajdź teraz -> podświetl swoje konto -> ok -> ok, Teraz na zakładce zaawansowane zaznacz swoje konto i zaznacz pełna kontrola -> zastosuj Jeśli nie będziesz miał dostępu to-> PPM na tym folderze -> zabezpieczenia -> zaawansowane -> Właściciel -> zaznacz swoje konto i zaznacz "zmień właściciela dla podkontenerów i obiektów"
wojtt
Dodano
18.01.2008 08:38:42
Konkretnie : 1. jaki komunikat bez gr4zebania? 2. jaki po ustawieniu uprawnień? 3. to co się stąło to efekt reinstalacji czy zmiany konta? 4. pliki były szyfrowane?
Rebe
Dodano
18.01.2008 08:20:25
vandrad
Dodano:
17.01.2008 22:28:07
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1