przejmowanie katalogow
Witam, zrobilem sobie obraz partycji, i sformatowalem dysk, pozniej po probie odtworzenia wystepuje blad w odczycie utworzonego obrazu (niewazne) robilem to programem acronis true, w nim jest tez opcja przegladania obrazu i program tworzy wirtualny naped z zawartoscia tego obrazu i potrzebuje przejac dane ktore tam sa, w normalny sposob jak chce przejac tzn ppm wlasciwosci zakadka zabezpieczenia pozniej przycisk zaawansowane, zakladka wlasciciel i tu pojawia sie problem bo wyskakuje mi okno masz tylko uprawnienie do ogladania biezacego wlasciciela i tu nazwa katalogu, dodawalem siebie w Konfiguracja komputera\Ustawienia systemu Windows\Ustawienia zabezpieczeń\Zasady lokalne\Przypisywanie praw uźytkownika i lipa dalej to samo oczywiscie jestem zalogowany jako administrator albo korzystam z konta nalezacego do grupy administratorow
Odpowiedzi: 2
Darth Maul:
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale zdaje się źe próbujesz dokonać zmian w plikach zapisanych w obrazie, moźe nawet na CD.
Atrybuty/prawa dostępu moźesz zmienić po instalacji na HDD.
No chyba źe się mylę...
zle zrozumiales, program umozliwia stworzenie wirtualnego napedu z wykazdem danych w obrazie i dwa dni temu moglem przejac uprawnienia do katalogu zapisanego w obrazie a od dwoch dni nie moglem bo pojawial mi sie ten komunikat, ale pomoglo sciagniecie nowej wersji programu acronis i udalo sie, ale nikomu nie polecam tego programu, przez niego stracilem mnostwo danych
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale zdaje się źe próbujesz dokonać zmian w plikach zapisanych w obrazie, moźe nawet na CD.
No chyba źe się mylę...
No chyba źe się mylę...
Strona 1 / 1