Przedstawcie się
Eno ludzie przedstawcie się, powiedzcie coś o sobie, czym sie interesujecie...
Odpowiedzi: 20
devil63:Ale to juź BYŁO !!!!!!!!!
I znowu nic nie wnosisz do tematu. Następny przykład – http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=45240&highlight=
Ale to juź BYŁO !!!!!!!!!
gusioo:Peter_l:2. gdybym poszedł do szkoły normalnie, byłbym w klasie z takimi debilami, źe i tak bym się przeniósł o klasę wyźej :P
Znaczy chłopczykiem do bicia byś był ?
Nie, to ja bym ich raczej bił za ich poziom intelektualny :lol:
gusioo:Rebe:
"Ale głupi topic."
Wokabularz Ci sie skurczył ? :P
Nie – tym razem korzystam z "Księgi złotych myśli" :wink:
Rebe:Pewnie EL NINO delikatny był tym razem ,czemu nie iwedzieć, albo i mu isę palce omskły, bo miało być "Mendzę, bom Menda" :mrgreen:
Moźe własnie banana skończył jeść ? ;)
Rebe:PS.
"Ale głupi topic."
Wokabularz Ci sie skurczył ? :P
gusioo:Peter_l:PS: Twoja ranga idealnie pasuje do ciebie. Mendzisz z nudów
Nie Tobie to oceniać.
Pewnie EL NINO delikatny był tym razem ,czemu nie iwedzieć, albo i mu isę palce omskły, bo miało być "Mendzę, bom Menda" :mrgreen:
PS.
"Ale głupi topic."
Peter_l:2. gdybym poszedł do szkoły normalnie, byłbym w klasie z takimi debilami, źe i tak bym się przeniósł o klasę wyźej :P
Znaczy chłopczykiem do bicia byś był ?
Peter_l:PS: Twoja ranga idealnie pasuje do ciebie. Mendzisz z nudów
Nie Tobie to oceniać.
ja jeszcze kibla nie puściłem :lol:
adik154:Peter_l:
Eeee tam, ja się praktycznie nic nie ucze i tylko zadanie odrobie (z przymusu :P)
jeśli takie podejście do nauki prezentujesz w podstawówce to czarno twój los widze w dalszej czesci twej edukacji.
PS> Oceny nie odzwierciedlają wiedzy, kiedys to zauwazysz.
No, moźe przesadzam. Jak trzeba to się uczę. Ale zazwyczaj to się sprowadza tylko do zadań domowych i przygotowania na dodatkowy niemiecki i angielski.
Tak to wygląda w moim wypadku źe wiedza mi wlatuje do głowy – wystarczy źe słucham na lekcji. Jeźeli tylko nie gadam :lol:
Z post scriptum się zgadzam. Sformułowanie o świadectwie było uźyte tylko po to aby uświadomić gusioo źe nieukiem z samymi negatywami nie jestem
Peter_l:
Eeee tam, ja się praktycznie nic nie ucze i tylko zadanie odrobie (z przymusu :P)
jeśli takie podejście do nauki prezentujesz w podstawówce to czarno twój los widze w dalszej czesci twej edukacji.
PS> Oceny nie odzwierciedlają wiedzy, kiedys to zauwazysz.
gusioo:Peter_l:Eeee tam, ja się praktycznie nic nie ucze i tylko zadanie odrobie (z przymusu :P)
To równieź da sie zauwaźyć.
Daj mi spokój, gusioo
Nie zauwaźyłbyś tego gdybym ci pokazał moje świadectwo.
Dlatego poszedłem wcześniej bo:
1. w przedszkolu się nudziłem
2. gdybym poszedł do szkoły normalnie, byłbym w klasie z takimi debilami, źe i tak bym się przeniósł o klasę wyźej :P
EoT
PS: Twoja ranga idealnie pasuje do ciebie. Mendzisz z nudów
gusioo:Peter_l:Nie :lol: tak naprawde powinienem być w 5 ale poszedłem wcześniej do budy :D Tylko nie nazywajcie mnie kujonem
Ja bym to nazwał brakiem dzieciństwa, co widać po Twoich postach.
damiancore:Peter_l:A ja w 6 podstawówki...
Pewnie z 4 razy powtarzał, a to z uwagi na trudy egzaminu :mrgreen:
sie śmiejesz...
ja sie zastanawiam czy będe w tym roku mature pisał (chciałbym...) :)
Peter_l:Nie :lol: tak naprawde powinienem być w 5 ale poszedłem wcześniej do budy :D Tylko nie nazywajcie mnie kujonem
Ja bym to nazwał brakiem dzieciństwa, co widać po Twoich postach.
damiancore:Peter_l:A ja w 6 podstawówki...
Nie :lol: tak naprawde powinienem być w 5 ale poszedłem wcześniej do budy :D Tylko nie nazywajcie mnie kujonem
Z tego co mi widadomo to za 3 razem biorą do specjalnej :lol:
A ja chodzę to 1 gim. 8)
A ja chodzę to 1 gim. 8)
Peter_l:A ja w 6 podstawówki...
Serio :lol:dymeq:serio?
serio?
dymeq:Hehe wy o studiach, a ja jeszcze w drugiej gimnazjum...
A ja w 6 podstawówki... Masz coś lepszego?