Przeciągnij i upuść
Od pewnego czasu dzieje się z moim komputerem dziwna rzecz, przestaje działać "przeciągnij i upuść" jeźeli chce coś skopiować lub przenieść to tylko skrótami ctrl+c i ctrl+v albo menu kontekstowym. Myszką po prostu nie reaguje :(
Pomaga jedynie restart kompa.
Mam WinXP z SP2, program antywirusowy Avast i firewalla Outpost 2.5– nie wiem czy te informacje będą potrzebne ale moźe...
zapomniałem: mam jeszcze program restore desktop– do zapamietywania połoźenia ikon, ale uźywam go juź od dawna i wcześniej nie miałem takich problemów
Pomaga jedynie restart kompa.
Mam WinXP z SP2, program antywirusowy Avast i firewalla Outpost 2.5– nie wiem czy te informacje będą potrzebne ale moźe...
zapomniałem: mam jeszcze program restore desktop– do zapamietywania połoźenia ikon, ale uźywam go juź od dawna i wcześniej nie miałem takich problemów
Odpowiedzi: 2
Moźesz równieź zamiescić log z Hijack This. Moźe ktoś coś znajdzie.
ten program do optymalizowania ikon został usunięty ale nie wszystkie pliki w rejestrze zostały usunięte.miałem ten sam problem ale sformatowałem dysk i wszystko działało.poszukam jeszcze jaki to był klucz i dam ci znać.narciarz
Strona 1 / 1