Prywatne pliki po przejściu na PRO

Witam! Chciałbym się dowiedzieć czy dokonując update'a z wersji Release Preview na wersję PRO muszę kopiować wszystkie swoje dokumenty, zdjęcia, muzykę itp. na jakiś pendrive'a czy coś, czy po prostu te dane nie zostaną utracone?

Odpowiedzi: 1

Przy instalacji system stworzy folder Windows.old gdzie będzie wszystko z poprzedniego systemu.
synjutrzenki
Dodano
2012-11-02 15:47:07
deLLek
Dodano:
2012-11-02 12:55:27
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1